Leros
Astypalea
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Leros till Astypalea

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 1 i veckan mellan Leros och Astypalea. . Sträckan mellan Leros och Astypalea trafikeras av Dodekanisos Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Leros och Astypalea.

Tidtabeller Leros till Astypalea

Den tidigaste färjan mellan Leros och Astypalea avgår vanligtvis från Leros ca 10:30. I genomsnitt tar en överfart 3h 20m, som snabbast tar rutten ungefär 3h 20m.

Färjepriser mellan Leros och Astypalea

Priserna på en överfast från Leros till Astypalea varierar oftast mellan 806kr och 1948kr*. Genomsnittspriset är 1155kr*. De billigaste priserna mellan Leros och Astypalea är ca 430kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 847kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1894kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Astypalea och Leros?

Det är ungefär 50.2 miles (80.8km) eller 43.6 sjömil mellan Leros och Astypalea.

Kan jag resa med bil mellan Leros och Astypalea?

Ja, med Dodekanisos Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Leros och Astypalea. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Leros och Astypalea.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Leros och Astypalea?

Ja, fotpassagerare kan resa med Dodekanisos Seaways mellan Leros och Astypalea.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Leros - Astypalea Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Dodekanisos Seaways
Genomsnittligt pris 1194 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 1
Genomsnittlig seglingstid 3h 20m
Första färjan 10:30
Avstånd 43 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Leros till Astypalea?

Färjeresan från Leros till Astypalea tar ungefär 3h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Leros till Astypalea?

Priserna för färjan mellan Leros - Astypalea varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 103 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Leros - Astypalea?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Leros och Astypalea, dessa är
  • Dodekanisos Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Leros - Astypalea?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Leros - Astypalea, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Leros till Astypalea?

Det är uppskattningsvis 43 sjömil mellan Leros och Astypalea.

Guide till Leros

Leros är en grekisk ö och utgör en del av Dodekanesernas ögrupp i Egeiska havet och ligger ungefär 200 km från hamnen i Pireus. Leros ligger nära öarna Patmos, Lipsi, Kalymnos, Agia Kyriaki och Farmakos. Leros är en ganska liten ö på 74 kvadratkilometer och har en befolkning på knappt 8.000 invånare som dubbleras under sommaren för att tillgodose besökande turister. De mest populära platserna och stränderna att besöka är Partheni och Blefouti i norr, Gourna, Kokali och Ayia Isidoros på västra sidan av ön och den stora bukten Alinda i centrala östra delen av ön, där Panagias och Crithoni stränder finns. Om du reser längre mot sydost kommer du till den vackra hamnen i Agia Marina som ligger tio minuters promenad från Platanos, i hjärtat av ön.

Restiden från Pireus till ön med färja är cirka 11 timmar. Leros har också dagliga förbindelser med konventionell färja och bärplansbåt till de flesta av de grekiska Dodekaneseöarna som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi och Nisyros. Det finns också veckoanslutning till några av öarna i Kykladerna som Syros och Amorgos.


Guide till Astypalea

Den grekiska ön Astypalea ligger i östra Egeiska havet och är en av 12 öar som utgör Dodekaneserna. Astypalea ligger vid den punkt där Dodekaneserna uppfyller Kykladerna, och ståtar med en månghundraårig historia, vitkalkade byar och soldränkta stränder. Astypalaia, den västligaste ön i gruppen, och är naturligt uppdelad i Mesa Nisi (inner ön, västra delen) och Exo Nisi (den yttre ön, östra delen) med en tunn landremsa mindre än 100 m bred.

Chora är öns huvudstad stad och hamn. Det är en av de mest pittoreska städerna i Egeiska havet, uppe på en klippa som avancerar i havet och bildar två vikar. Tittar över staden hit kommer besökarna se Chora slott tornar de påfallande vita kupoler av Evangelistria och Agios Georgios kyrkor, synliga över väggarna. Runt slottet ligger Chora s hus med vitkalkade väggar, blå dörrar och fönster, och träbalkonger.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus och även till de andra öarna i Dodekaneserna,


Leros till Astypalea Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Dodekanisos Seaways 10:30 13:50 3 timmar 20 minuter Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.