Kos
Naxos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Kos till Naxos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Kos och Naxos. Sträckan mellan Kos och Naxos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Kos och Naxos.

Tidtabeller Kos till Naxos

Färjor mellan Kos och Naxos avgår vanligtvis från Kos, ca 23:50. Överfarten tar ungefär 7h 10m.

Färjepriser mellan Kos och Naxos

Priserna på en överfast från Kos till Naxos varierar oftast mellan 474kr och 1448kr*. Genomsnittspriset är 961kr*. De billigaste priserna mellan Kos och Naxos är ca 488kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 907kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2395kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Naxos och Kos?

Det är ungefär 133.2 miles (214.3km) eller 115.7 sjömil mellan Kos och Naxos.

Kan jag resa med bil mellan Kos och Naxos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Kos och Naxos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Kos och Naxos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Kos och Naxos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Kos och Naxos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Kos - Naxos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 996 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 7h 10m
Första färjan 23:50
Avstånd 115 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Kos till Naxos?

Färjeresan från Kos till Naxos tar ungefär 7h 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Kos till Naxos?

Priserna för färjan mellan Kos - Naxos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 84 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Kos - Naxos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Kos och Naxos, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Kos - Naxos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Kos - Naxos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Kos - Naxos?

Ja, mellan Kos - Naxos kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Kos - Naxos?

Ja, du kan resa med bil mellan Kos - Naxos med
  • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Kos - Naxos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Kos till Naxos?

Det är uppskattningsvis 115 sjömil mellan Kos och Naxos.

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp. Kos ligger 4 km från kusten i Bodrum i Turkiet och är kring 40 km lång och 8 km bred. Förutom den största staden och hamnen, även kallad Kos, är de viktigaste byarna Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari och Pyli. Mindre byar är Zia, Zipari, Platani, Lagoudi och Asfendiou. Kos är ett mycket populärt semestermål och Kos stad har ett livligt centrum, fylld med restauranger, butiker, barer och klubbar. Besökarna kommer att hitta nästan allt, från päls till keramik, läderprodukter till smycken och från skor och kläder till böcker, souvenirer och object från stranden. De mest turistiska kustbyarna erbjuder också olika små butiker, som säljer främst handgjorda produkter, såsom vävda, keramik och broderier samt traditionella lokala produkter, såsom timjan honung, godis, örter, kryddor och vin.

Det finns dagliga tjänster mellan Kos och Pireus och tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan med konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på de mellanliggande stoppen, och resan med en höghastighetbåt kan ta mellan 5 och 8 timmar.


Guide till Naxos

Den grekiska ön Naxos ligger i Egeiska havet och är en del av Kykladerna ögrupp. Det är en ö av kultur, med många inslag av det klassiska Grekland tydligt närvarande. Under årens lopp har det utseendemässigt av Naxos har också starkt influerad av sina Byzantium, frank och venetianska förflutna, som alla har lämnat något helt unikt och annorlunda. Naxos har särskilt bördig jord och producerar enorma skördar av både oliver och vindruvor, och sin egen Naxian vin har blivit något av en specialitet för ön. Med charmiga bergsbyar, fantastiska stränder och oändligt grekisk solsken, är det lätt att se varför ön har blivit så populärt.

Det finns mycket mer till Naxos än sina stränder och kuster, med ett utbud av naturliga attraktionerna som ligger runt Hora historiska centrum, såsom dess venetianska borgen, och inom Tragaea regionen och dess otaliga charmiga byar. Filoti är den största av alla byar inom Tragaea och står vid sidan berget Zeus. En annan anmärkningsvärd bergsby på Naxos är Apiranthos, intill berget Fanari, där enkel grekisk arkitektur och en trio av museer väntar. Vandring är ett populärt tidsfördriv i bergen, med ett antal rekommenderade spår tillgängliga, passande alla förmågor.

Öns porten är också beläget i Chora. Från hamnen färjorna avgår i Pireus Aten) och de andra öarna i Kykladerna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.