Karpathos
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Karpathos - Rhodos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Karpathos till Rhodos

Karpathos Rhodos-linjen går mellan Dodekanisos och Dodekanisos och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Anek Lines kör upp till 3 gånger vecka, Blue Star Ferries 1 gånger per vecka & SeaJets kör upp till 1 gånger vecka.

Det är totalt 5 avgångar vecka på sträckan Karpathos Rhodos mellan Dodekanisos och Dodekanisos ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Karpathos till Rhodos?

  Färjeresan från Karpathos till Rhodos tar ungefär 4h 51m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Karpathos till Rhodos?

  Priserna för färjan mellan Karpathos - Rhodos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 40 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Karpathos - Rhodos?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Karpathos och Rhodos, dessa är
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Karpathos - Rhodos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Karpathos - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Karpathos - Rhodos?

  Ja, mellan Karpathos - Rhodos kan du resan utan bil med
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Karpathos - Rhodos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Karpathos - Rhodos med
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Karpathos - Rhodos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
 • Vad är avståndet från Karpathos till Rhodos?

  Det är uppskattningsvis 78 sjömil mellan Karpathos och Rhodos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Karpathos till Rhodos

 • "Semestertripp"

  Inget att klaga på. Bra komfort. Trevlig personal

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Karpathos

Karpathos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp i sydöstra egeiska havet. Det är den näst största av Dodekaneserna och dess avlägsna läge har resulterat i att ön har behållt många av sina seder, traditionell klädsel och dialect som mycket liknar de på den grekiska ön Kreta och Cypern.

Ön präglas av mäktiga berg i norr, bördiga fält i söder, och ett överflöd av vilda blommor på vintern och våren. Fantastiska stränder utan trängsel är ett signaturlandskap inbäddat mellan öns branta klippor. Stränderna i Karpathos kan delas in i fyra grupper: stränderna på östkusten är mindre och grusiga men utan blåst; stränderna i södra delen av ön, nära flygplatsen, har fin vit sand; sandstranden på västkusten är den mest utsatta för Meltemi och de är bara tillgängliga i låga vindförhållanden; stränderna i norra delen av ön är tillgängliga endast med båt och delvis med jeep.

Färjor från Karpathos avgår till hamnarna i Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki och Kasos.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.