Karpathos
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Karpathos till Rhodos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Karpathos och Rhodos. Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Karpathos och Rhodos.

Tidtabeller Karpathos till Rhodos

Färjor mellan Karpathos och Rhodos avgår vanligtvis från Karpathos, ca 07:55. Överfarten tar ungefär 4h 14m.

Färjepriser mellan Karpathos och Rhodos

Priserna på en överfast från Karpathos till Rhodos varierar oftast mellan 420kr och 866kr*. Genomsnittspriset är 623kr*. De billigaste priserna mellan Karpathos och Rhodos är ca 217kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 555kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2409kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Rhodos och Karpathos?

Det är ungefär 90.4 miles (145.5km) eller 78.6 sjömil mellan Karpathos och Rhodos.

Kan jag resa med bil mellan Karpathos och Rhodos?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Karpathos och Rhodos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Karpathos och Rhodos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Karpathos och Rhodos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets mellan Karpathos och Rhodos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Karpathos - Rhodes Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets
Genomsnittligt pris 646 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 4h 14m
Snabbaste seglingstid 3h 45m
Första färjan 07:55
Sista färjan 12:40
Avstånd 78 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Karpathos till Rhodos?

Färjeresan från Karpathos till Rhodos tar ungefär 4h 01m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Karpathos till Rhodos?

Priserna för färjan mellan Karpathos - Rhodos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 55 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Karpathos - Rhodos?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Karpathos och Rhodos, dessa är
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Karpathos - Rhodos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Karpathos - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Karpathos till Rhodos?

Det är uppskattningsvis 78 sjömil mellan Karpathos och Rhodos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Karpathos till Rhodos

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    'Prevelis' travelled on Prevelis

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Karpathos

Karpathos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp i sydöstra egeiska havet. Det är den näst största av Dodekaneserna och dess avlägsna läge har resulterat i att ön har behållt många av sina seder, traditionell klädsel och dialect som mycket liknar de på den grekiska ön Kreta och Cypern.

Ön präglas av mäktiga berg i norr, bördiga fält i söder, och ett överflöd av vilda blommor på vintern och våren. Fantastiska stränder utan trängsel är ett signaturlandskap inbäddat mellan öns branta klippor. Stränderna i Karpathos kan delas in i fyra grupper: stränderna på östkusten är mindre och grusiga men utan blåst; stränderna i södra delen av ön, nära flygplatsen, har fin vit sand; sandstranden på västkusten är den mest utsatta för Meltemi och de är bara tillgängliga i låga vindförhållanden; stränderna i norra delen av ön är tillgängliga endast med båt och delvis med jeep.

Färjor från Karpathos avgår till hamnarna i Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki och Kasos.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Karpathos till Rhodos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 00:20 05:30 5 timmar 10 minuter Fre
Blue Star Ferries 12:55 19:00 6 timmar 5 minuter Sön
Blue Star Ferries 13:15 19:20 6 timmar 5 minuter Ons

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.