Karpathos
Patmos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Karpathos till Patmos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Karpathos och Patmos. Sträckan mellan Karpathos och Patmos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Karpathos och Patmos.

Tidtabeller Karpathos till Patmos

Färjor mellan Karpathos och Patmos avgår vanligtvis från Karpathos, ca 11:40. Överfarten tar ungefär 15h 5m.

Färjepriser mellan Karpathos och Patmos

Priserna på en överfast från Karpathos till Patmos varierar oftast mellan 911kr och 2926kr*. Genomsnittspriset är 1560kr*. De billigaste priserna mellan Karpathos och Patmos är ca 552kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1132kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2926kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Patmos och Karpathos?

Det är ungefär 121.2 miles (195.0km) eller 105.3 sjömil mellan Karpathos och Patmos.

Kan jag resa med bil mellan Karpathos och Patmos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Karpathos och Patmos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Karpathos och Patmos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Karpathos och Patmos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Karpathos och Patmos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Karpathos - Patmos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1204 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 15h 5m
Första färjan 11:40
Avstånd 105 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Karpathos till Patmos?

Färjeresan från Karpathos till Patmos tar ungefär 15h 05m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Karpathos - Patmos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Karpathos och Patmos, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Karpathos - Patmos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Karpathos - Patmos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Karpathos

Karpathos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp i sydöstra egeiska havet. Det är den näst största av Dodekaneserna och dess avlägsna läge har resulterat i att ön har behållt många av sina seder, traditionell klädsel och dialect som mycket liknar de på den grekiska ön Kreta och Cypern.

Ön präglas av mäktiga berg i norr, bördiga fält i söder, och ett överflöd av vilda blommor på vintern och våren. Fantastiska stränder utan trängsel är ett signaturlandskap inbäddat mellan öns branta klippor. Stränderna i Karpathos kan delas in i fyra grupper: stränderna på östkusten är mindre och grusiga men utan blåst; stränderna i södra delen av ön, nära flygplatsen, har fin vit sand; sandstranden på västkusten är den mest utsatta för Meltemi och de är bara tillgängliga i låga vindförhållanden; stränderna i norra delen av ön är tillgängliga endast med båt och delvis med jeep.

Färjor från Karpathos avgår till hamnarna i Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki och Kasos.


Guide till Patmos

Den grekiska ön Patmos är en del av Dodekaneserna ögrupp och ligger i Egeiska havet, strax utanför den västra kusten av Turkiet. Så snart du anländer på Patmos och tar första steget färjan, blir det genast uppenbart att denna ö verkligen har något alldeles speciellt att erbjuda besökare. Den livliga hamnstad på Patmos är Skala och ett antal av öns mest populära attraktioner ligger i eller runt staden. Norr om Sakala, är Meloi Beach helt skuggad av träd och är mycket vacker. Klostret St John, i byn Hora, är också av intresse för många besökare, tillsammans med oräkneliga vitkalkade hus i närheten. En annan populär attraktion på ön är The Cave of Apocalypse som tros ha varit den heliga grottan där Saint Ioannis hörde Guds röst och skrev Uppenbarelseboken. I grottan kan besökarna beundra korset graverade av Saint Ioannis, liksom de tre små sprickor på berget genom vilken Guds röst kom, symboliserar järneken Treenigheten.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.