Karpathos
Kalymnos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Karpathos till Kalymnos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Karpathos och Kalymnos. Sträckan mellan Karpathos och Kalymnos trafikeras av Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Karpathos och Kalymnos.

Tidtabeller Karpathos till Kalymnos

Färjor mellan Karpathos och Kalymnos avgår vanligtvis från Karpathos, ca 11:40. Överfarten tar ungefär 11h 35m.

Färjepriser mellan Karpathos och Kalymnos

Priserna på en överfast från Karpathos till Kalymnos varierar oftast mellan 718kr och 5438kr*. Genomsnittspriset är 2236kr*. De billigaste priserna mellan Karpathos och Kalymnos är ca 732kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 828kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5438kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Kalymnos och Karpathos?

Det är ungefär 89.9 miles (144.6km) eller 78.1 sjömil mellan Karpathos och Kalymnos.

Kan jag resa med bil mellan Karpathos och Kalymnos?

Ja, med Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Karpathos och Kalymnos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Karpathos och Kalymnos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Karpathos och Kalymnos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries mellan Karpathos och Kalymnos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Karpathos - Kalymnos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 942 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 11h 35m
Första färjan 11:40
Avstånd 78 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras och är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-07-06.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Karpathos till Kalymnos?

Färjeresan från Karpathos till Kalymnos tar ungefär 11h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Karpathos - Kalymnos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Karpathos och Kalymnos, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Karpathos - Kalymnos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Karpathos - Kalymnos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Karpathos

Karpathos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp i sydöstra egeiska havet. Det är den näst största av Dodekaneserna och dess avlägsna läge har resulterat i att ön har behållt många av sina seder, traditionell klädsel och dialect som mycket liknar de på den grekiska ön Kreta och Cypern.

Ön präglas av mäktiga berg i norr, bördiga fält i söder, och ett överflöd av vilda blommor på vintern och våren. Fantastiska stränder utan trängsel är ett signaturlandskap inbäddat mellan öns branta klippor. Stränderna i Karpathos kan delas in i fyra grupper: stränderna på östkusten är mindre och grusiga men utan blåst; stränderna i södra delen av ön, nära flygplatsen, har fin vit sand; sandstranden på västkusten är den mest utsatta för Meltemi och de är bara tillgängliga i låga vindförhållanden; stränderna i norra delen av ön är tillgängliga endast med båt och delvis med jeep.

Färjor från Karpathos avgår till hamnarna i Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki och Kasos.


Guide till Kalymnos

Den grekiska ön Kalymnos ligger mellan Kos och Leros i sydöstra Egeiska havet och tillhör Dodekaneserna ögrupp. Ön har en yta på cirka 110 kvm. Km och är den fjärde största ön i Dodekaneserna. Öns namn brukade vara Kalynda men ändrades till Kalymna och sedan igen till Kalymnos. Ön är också känd som svampön som dykare dyker efter på grund av sin svamp fiske. Huvudstaden i Kalymnos är Pothia där de flesta av invånarna bor. Chora, den näst största staden på ön brukade vara öns huvudstad.

Ett kraftigt imponerande stenigt landskap som en gång uppfattades som en förbannelse av invånarna har visat sig vara en riktig välsignelse för klättring älskare. Hela ön är ett unikt natur klättring område med mer än 1300 klättringsspår av olika svårighetsgrader som ger ett stort utbud av klättring på plattor, stora väggar, överhäng och tufas som passar alla nivåer och stil.

Det finns en frekvent färjetrafik till Pireus Rhodos och övriga Tolvöarna. Det finns också färjelinjer som verkar till Kykladerna Samos och under sommarsäsongen till Chios Mytilini och Thessaloniki.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.