COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Sark är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Jersey till Sark

Rederier som åker mellan Jersey och Sark

    • 3 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Färja från Jersey till Sark

Jersey Sark-rutten går mellan Jersey och Sark. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Manche Iles Express. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 10 minuter.

Färjetrafiken på Jersey Sark-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.


Guide till Sark

Sark är en liten och vykorts ön, som ligger nära både öarna Jersey och Guernsey. En av Kanalöarna, ligger Sark som är hem för en befolkning på ca 700 invånare och är helt bilfri, med den enda transport bestående av cyklar, hästvagnar och traktorer. Sark har två huvudsakliga områden, så kallade Big Sark och Little Sark, och dessa är anslutna med en liten landremsa som kallas Coupee. Ön styrs av Seigneur och ligger bara 5 km lång, vilket gör den minsta europeisk stat i tillvaron. Sark största attraktioner inkluderar några spektakulära kust och avskilda stränder, såsom Grande Greve Bay, oändliga natur, och de vackra grunderna kring Seigneur officiella residens - den 17: e-talet La Seigneurie.

Isle of Sark Shipping Company driver små färjor från Sark till St Peter Port på Guernsey. Överfarten tar 45 minuter för 14 km resan. En höghastighetspassagerarfärja driver även på sommaren till Jersey. Även en 12-passagerarbåt, Lady Maris II, driver linjetrafik till Alderney.