Boka en färja från/till Sark

Sark färjehamn i Sark förbinder Jersey (St Helier) i Jersey med möjlighet att välja mellan upp till 2 överfarter per vecka. Restiden för Sark till Jersey överfarten är 1 timme 10 minuter och trafikkeras av Manche Iles Express.

Sark hamnkarta

Klicka här för karta

Sark färjetjänster

 • Manche Iles Express
  • 2 avgångar per vecka 1 timme 10 min
  • Få pris

Guide till Sark

Sark är den fjärde minsta ön av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen, strax utanför Normandies kust.
Vid ankomsten, är er första anblicken av ön de höga klippor som toppas av brant sluttande allmänningar, som kallas cotils, täckt av blåklockor och prästkragar på våren.

Vid avstigning vid Sark kajen, kan ni välja att antingen gå upp vandringsleden Harbor Hill som leder nästan omedelbart till byn, med dess utbud av pittoreska butiker och kaféer.
Med inga bilar på Sark (traktorer, cyklar, hästar och vagnar endast) är livsrytmen maklig och avslappnad. Ön erbjuder en fristad från den bullriga, vardagliga värld, vilket gör det till den perfekta platsen att komma bort från allt.

Så här hittar du till Sark hamn

 • Sark hamn med bil

  Bilar är inte tillåtna på ön. På grund av storleken av ön, så hamnen kommer inte vara svårt att hitta.

 • Sark hamnadress

  La Maseline Jetty, Sark, GY9 0SB

 • Sark övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Sark färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Sark övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!