Heraklion
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Heraklion till Rhodos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Heraklion och Rhodos. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Anek Lines & Blue Star Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Heraklion och Rhodos.

Tidtabeller Heraklion till Rhodos

Färjor mellan Heraklion och Rhodos avgår vanligtvis från Heraklion, ca 05:00. Överfarten tar ungefär 10h 45m.

Färjepriser mellan Heraklion och Rhodos

Priserna på en överfast från Heraklion till Rhodos varierar oftast mellan 312kr och 2855kr*. Genomsnittspriset är 1110kr*. De billigaste priserna mellan Heraklion och Rhodos är ca 312kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 772kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3654kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Rhodos och Heraklion?

Det är ungefär 223.8 miles (360.2km) eller 194.5 sjömil mellan Heraklion och Rhodos.

Kan jag resa med bil mellan Heraklion och Rhodos?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Heraklion och Rhodos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Heraklion och Rhodos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Heraklion och Rhodos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries mellan Heraklion och Rhodos.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kreta till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Crete (Heraklion) - Rhodes Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Anek Lines & Blue Star Ferries
Genomsnittligt pris 1150 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 10h 45m
Snabbaste seglingstid 10h 25m
Första färjan 05:00
Sista färjan 06:15
Avstånd 194 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Heraklion till Rhodos?

Färjeresan från Heraklion till Rhodos tar ungefär 12h 50m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Heraklion till Rhodos?

Priserna för färjan mellan Heraklion - Rhodos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 97 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Heraklion - Rhodos?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Heraklion och Rhodos, dessa är
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Heraklion - Rhodos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Heraklion - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Heraklion till Rhodos?

Det är uppskattningsvis 194 sjömil mellan Heraklion och Rhodos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Heraklion till Rhodos

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    'Prevelis' travelled on Prevelis

    Lӓs mer Läs mindre

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på den grekiska ön Kreta och är en av de största städerna i Grekland. Knossos är den viktigaste arkeologiska platsen på Kreta, och ligger cirka 5 km sydöst om staden. Det var kung Minos slot och enligt mytologin, Minotaurens hem. Palatset byggdes omkring 1900 f.Kr., under resterna av en neolitisk bosättning.

Det enorma arkeologiska museet, omvandlat från en gammal kraftstation, på hörnet av det centrala torget Eleftherias, har samlat många av fynden från Knossos, Archanes, Festos, Zakros och många andra arkeologiska platser på Kreta. Museet spänner över en period som börjar flera tusen år sedan, genom den minoiska, efter Minoan och senare perioder. Populära höjdpunkter är Festos-skivan, klassiska grekiska och romerska skulpturer, freskomålningar, smycken, väggmålningar och keramik.

Heraklion är en viktig hamn för passagerarfartyg och last. Resenärer kan ta färjor och båtar från Heraklion till destinationer såsom Santorini, Ios Island, Paros, Mykonos och Rhodos. Det finns också flera dagliga färjor till Pireus, hamnen i Aten på grekiska fastlandet.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Heraklion till Rhodos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 03:30 19:00 15 timmar 30 minuter Sön

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.