Great Bay Express
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Great Bay Express

Great Bay Express är en av de yngsta färjeoperatörerna som driver snabba överfarter mellan öarna Saint Maarten och Saint Barthelemy i Västindiens Små Antillerna.

Företaget grundades av Bobby Velasquez, en lokal sjöman med många års erfarenhet inom segling och sjöfartsindustrin. Hans mål var att erbjuda både lokalbefolkning och turister en snabb, pålitlig och säker transport mellan dessa två vackra öar.

Great Bay Express är snabbt på väg att bli en av regionens mest populära rederier med en passande tidtabell och utmärkt kundservice.

Inom 45 minuter kan passagerarna ta sig från från St Maartens fantastiska stränder till kaféerna och designerbutikerna på St Barthelemy i komfort och stil.

Huvudfartyget heter "Shantiwa", har ett 65-tums mono-skrov specialbyggt för överfarter på Karibiska havet, vilket innebär att du är garanterad en smidig resa oavsett väder. Färjan har 2 utomhusdäck, sittplatser inomhus och luftkonditionering, med en kapacitet på 130 sittande passagerare.

Great Bay Express erbjuder också en gratis buss- och taxitransfer till och från flygplatserna på St Maarten.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Great Bay Express priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Great Bay Express tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.