COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Granville - Jersey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Jersey

Rederier som åker mellan Granville och Jersey

    • 1 Sailing Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Färja från Granville till Jersey

Granville Jersey-rutten går mellan Frankrike och Jersey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Manche Iles Express. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 15 minuter.

Färjetrafiken på Granville Jersey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Granville

Hamnstaden Granville ligger på Cotentinhalvön i nordvästra Frankrike. Den ligger på Engelska kanalkusten och ligger vid mynningen av Bosq och Pointe du Roc. Staden har ett långt militärt och religiöst förflutet som har bevarats till våra dagar. Den lägre staden har byggts på återvunnen mark från havet, och den övre delen av den gamla staden omgiven av vallar med anor från 1500-talet. Staden är är utsikt från kyrkan Notre-Dame du Cap Lihou som byggdes mellan 1441 och 1796. Den imponerande granitstrukturen byggdes i romansk / tidig gotisk stil. Staden har också ett museum som innehåller handlingar som tillåter besökarna att upptäcka historien om staden genom århundradena. Granville är också hem för Musée Christian Dior, som ligger i modedesignern barndomshem, Villa Les Rhumbs. Granville erbjuder ett antal aktiviteter för att underhålla besökarna, allt från fiske till kasinon. Det finns också gott om restauranger vid vattnet som serverar utmärkta lokala produkter inklusive färsk lokalt fångad fisk och skaldjur.

En färja kan tas från Granville till Jersey i Kanalöarna med en restid på cirka 1 timme och 20 minuter.


Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.