Färja från Gandia till Palma

Gandia Palma-rutten går mellan Spanien och Mallorca. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Trasmediterranea. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Gandia Palma-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Gandia och Palma

  • Trasmediterranea
    • 7 avgångar per vecka 5 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Gandia Palma

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Gandia Palma-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Palma

Palma är huvudstad på ön Mallorca, och troligtvis den stad i ögruppen Balearerna som kan ståta med flest historiska sevärdheter, bland annat den vackra 1300-talskatedralen La Seu. Staden kännetecknas av trånga gator, undangömda innergårdar och vackra historiska byggnader som med fördel kan upptäckas till fots. Att ströva längs den stora avenyn Passig d’es Born som går tvärsigenom staden är ett måste. Här finns många butiker, restauranger, caféer och barer. Den berömde konstnären Miró bodde och verkade i Palma, och man kan besöka både konstmuséer med hans målningar samt hans ateljé som ligger lite utanför stadskärnan men lätt kan nås med buss.
Man kan även promenera uppe på stadsmuren, som sträcker sig mellan katedralen och havet. Härifrån har man fantastisk utsikt över katedralen och gamla stan.

Från hamnen går färjor till Ibiza, Barcelona, Valencia och Denia.