fjord_line_ms_oslofjord

MS Oslofjord

Detta fartyg drivs längre inte av Fjord Line.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Fjord Line och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

MS Oslofjord byggdes 1993 i Finland. Efter att ha genomgått en total uppgradering i sitt utseende och design så sattes den tillbaks i service som kryssningsfärja i juni 2014. Det finns plats för 1800 passagerare och över 300 fordon får plats i garaget. Det finns mycket att roa sig med ombord såsom Beach- och Sunbarerna, två restauranger, lekhörna för barn och tax free-shop m.m.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

MS Oslofjord har sittplatser för alla oavsett om det är flygplanssäten, sittplatser i allmänna utrymmen eller om solen är framme så finns det behagliga platser på utedäck. De flesta hytter ombord togs när fartyget byggdes om för att göra mer rum för andra aktiviteter och sittplatser.

Mat och dryck ombord

MS Oslofjord har som alla Fjord Lines fartyg ett antal olika restauranger och barer där du kan äta och dricka under din överfart. Commander Buffet på däck 3 har plats för 178 passagerare och serverar frukost, lunch och middag med varma och kalla rätter att välja mellan på alla dessa sittningar. Du kan också välja att äta på Oasis Garden Buffet, här kan du själv välja från vad som erbjuds, allt från utsökta produkter som bakats i Fjord Lines eget bageri, till hemmalagade varma och kalla måtlider. Fjord Lounge, Fjord Beach Bar och Sunbar erbjuder alla sittplatser samt drycker och snacks.

Shopping ombord

Ms Oslofjord har den största tax free-shopen av alla Fjord Lines färjor och är över 1200 kvm. Du kan gå omkring fritt själv och plocka fyndvaror till dig själv eller nära och kära.

Resa med barn

Barnens behov är väl tillgodosedda ombord MS Oslofjord med en färgrik och rolig lekhörna för barn. Under skolloven gör Fjord Line det lilla extra för barnen, de organiserar roliga och spännande aktiviteter för barnen att delta i under överfarten.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår MS Oslofjord guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord MS Oslofjord

fjord_line_ms_oslofjord1 fjord_line_ms_oslofjord2 fjord_line_ms_oslofjord3

MS Oslofjord Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.