Samso

Hur du bokar färjor från Samso till Danmark

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Samso och Danmark som traffikeras av 1 färjerederi – SamsøFærgen. Ballen till Kalundborg färjeöverfarten traffikeras flera gånger per dag med en beräknad seglingstid från ca 1 timme 15 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Samso Danmark överfarten mellan Ballen och Kalundborg, då frekvens och restid kan variera.

Samso Danmark färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Samso till Danmark

Om Samso:

Samso är en dansk ö som ligger i Kattegatt och ca 15 km utanför Jylland.
Samso har helt utrotats sin klimatpåverkan genom att använda vindkraftsverk. Alla på ön äger en turbin, och med sin enkla rutnät av solenergi, vindkraftverk och får är det bara att sälja sin makt till fastlandet!

Om Danmark:

Danmark är ett skandinaviskt land i Europa, direkt söder om Norge, och gränsar norra Tyskland.

Hem till renässansslott , en otrolig Viking historia och högt rankad levnadsstandard, erbjuder Danmark en mängd oförglömliga upplevelser. Det är också allmänt betraktad som en av de mest beboeliga och lyckligaste länderna i världen tack vare sina progressiva politik, trollbindande landskap och blandning av modern och traditionell arkitektur.

Innovativaq nordiska köket har blomstrat i huvudstaden Köpenhamn, med restaurangen "Noma" röstade bäst i världen 2014. Man kan också välja fritt mellan de 14 andra anläggningar med Michelin-strjärna utspridda över hela staden.

Det finns gott om färjelinjer till Danmark från de omgivande nordiska länderna och inom landet självt. Med många portar spridda över de danska halvöarna och öarna, är det bekvämt att nå denna nordiska nation med färja.