Lesbos

Såhär bokar du färjor från Lesbos till Dodekanisos

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Lesbos och Dodekanisos som traffikeras av 1 färjerederi – Hellenic Seaways. Mytilene till Patmos färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 12 timmar 10 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Lesbos Dodekanisos överfarten mellan Mytilene och Patmos, då frekvens och restid kan variera.

Lesbos-Dodekanisos-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från Lesbos till Dodekanisos

Om Lesbos:

Den gröna ön Lesbos är en grekisk ö som ligger i nordöstra hörnet av Egeiska havet och är en av de största öarna i Grekland.

Med ett milt Medelhavsklimat är Lesbos en av de soligaste av de grekiska öarna men ändå förblir ön orörda av massturismen.

Lesbos är den perfekta platsen att besöka för människor som vill uppleva det riktiga Grekland.

Om Dodekanisos:

Dodekanesos ligger i den sydöstra delen av Egeiska havet och består av 12 större öar, inklusive Rhodos, Kos, Patmos, Kalymnos, Karpathos och ett antal andra mindre öar.

Öns vackra vitkalkade hus, fantastiska stränder med kristallklart vatten, charmiga byar och nattliv lockar tusentals besökare varje år.