Kykladerna

Såhär bokar du färjor från Kykladerna till Samos

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Kykladerna till Samos. Färjorna förbinder för tillfället 4 hamnar in Kykladerna med 2 hamnar i Samos.Det finns ett kombinerat antal på upp till 14 färjeöverfarter varje vecka där du kan välja mellan 6 färjelinjer som traffikeras av 2 färjerederier där SeaJets & Hellenic Seaways är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca 3 timmar 45 minuter (Mykonos till Karlovassi).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Kykladerna och Samos, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Kykladerna-Samos-färjekarta

Klicka här för karta

Om Kykladerna:

Kykladerna är en grekisk ögrupp i Egeiska havet, sydost om fastlandet .

Vare sig du letar efter ett actionfyllt äventyr, romantisk reträtt, eller lycksalig semester, har Kykladerna allt. Dessutom, är de inte bara bedövande vackra, de levererar på den kulturella fronten också, som ståtar med blomstrande mat scener och en rik historia.

Man är aldrig brist på spännande saker att se heller. Delos är den legendariska födelseplatsen för grekiska gudarna Apollo och Artemis och hävdar många arkeologiska platser medan den världsberömda stränderna i Mykonos är de perfekta ställen att varva ner efter en dag av äventyr.

När det gäller att utforska Grekland och hennes öar, är det snabb och bekvämt att åka runt med färja. Från Kykladerna, finns det ett stort nätverk av färjerutter som åker till de omgivande grekiska öarna och fastlandet , samt ett stort antal korsningar mellan Kykladerna själv.

Om Samos:

Samos är en grekisk ö i Egeiska havet, söder om Chios, norr om Patmos och Tolvöarna och ligger utanför kusten i Mindre Asien.

Samos har mycket grönska och fina stränder. Du kan även finna flera vackra arkeologiska platser att besöka.
Turisterna lockas hit av de utmärkta stränder samt den rikliga möjligheter för vandring, mountainbike och vindsurfing.