Jämför färjor från Kroatien till Kurcula Ö
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Kroatien

Den allt populärare semestermålet Kroatien ligger strax sydöst om Centraleuropa och har över tusen öar.

Med över hundra "Blå flaggs" stränder och många naturreservat, Kroatien ligger i topp tjugo av de mest populära turistmålen i världen och välkomnar mer än tio miljoner turister till dess stränder varje år.

Som med de flesta av de populära semesterorter i Europa, kan besökarna förvänta varma torra somrar och milda vintrar, med mer än två tusen fem hundra timmar av solljus i genomsnitt per år.

Kroatien är en stor utgångspunkt för dem som vill korsa Adriatiska havet till Italien med färja, speciellt från länderna på Balkan. Det finns många korsningar som erbjuds allt från korta höghastighets rutter endast för passagerare som seglar till norra Italien, till längre mer konventionella tjänster som korsar havet mellan de två länderna en bit längre ner på Adriatiska havet.

Säsong hög hastighets katamaranen endast för passagerares korsningar är relativt billiga och seglar från kusten i Istrien till norra Italien.

De konventionella passagerar- och bilfärjan har avgångar från Kroatien till Italien som drivs av ett stort antal rederier som i allmänhet avgår från Split, Dubrovnik och enligt säsongs från ön Hvar.

Färjor från Kroatien till Kurcula Ö

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.