Jämför färjor från Italien till Algeriet
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Italien

Av alla europeiska länder är Italien kanske det svåraste att klassificera. Det är en modern, industrialiserad nation. Med känsla för mode och stil då många designer ligger i täten med varje säsongs mode. Italien är också ett Medelhavsland med många fina kuster och stränder.

Italienarna är starkt familjeinriktade med betoning på de traditioner och ritualer i den katolska kyrkan som trots en växande skepsis bland landets ungdom dominerar fortfarande människornas liv i landet.

Italien blev bara en enad stat år 1861 och med ett resultat då italienarna ofta känner mer lojalitet till sin region än nationen som helhet - något som framtyder i köket, dialekter, landskapen och ofta varierande levnadsstandard. Det finns också naturligtvis landets enorma kulturarv - provinsenToscana har ensamt mer klassificerade historiska monument än något annat land i världen. Det finns stora rester av det romerska riket över hela landet och särskilt i huvudstaden Rom. Varje region behåller sin egen heliga konstnärlig tradition.

När ni åker till Italien måste ni prova de riktiga italienska matträtterna så som pizza och pasta!

Om Algeriet

Med den längsta gränsen på kontienten och en 1,644 kilometer kustlinje mot Medelhavet är Algeriet en av Afrikas största diamanter.

Landet är dock bäst känd för dess magnifika Sahara område, med över fyra femtedelar av dess 2,381,41 kvadratkilometer draperad i öken. Liksom de flesta nord Afrikanska nationer, är Algeriet fylld av fortida ruiner som dateras ända tillbaka till romerska samt Bysantiska tidevarven, den mest kända är staden Timgas, nära Batna.

En av deras rikedomar är också vackra städer. Huvudstaden Alger definieras av franska colonial byggnader, Annaba ståtar med hisnande basilikor intill turkosa vatten och den äldsta staden i länet, Constantine erbjuder historiska under runt varje hörn.

Med många portar längs med Medelhavs kusten, är Algeriet och södra Europeiska kusten väl kopplande av färjor. Länder som till exempel Spanien, Frankrike och Italien erbjuder alla regelbundna korsningar, driven av ett brett urval av färjebolag.

Färjor från Italien till Algeriet

Kundtjänst

CSBannerText