Aegean Islands

Jämför färjor från Egeiska öarna till Lesbos

Det finns flera olika färjerutter som traffikerar resan från Egeiska öarna till Lesbos. Färjorna förbinder för tillfället 5 Hamnar in Egeiska öarna med 2 Hamnar i Lesbos.Det finns ett kombinerat antal på upp till 19 färjeöverfarter varje dag där du kan välja mellan 6 ferry routes som traffikeras av 1 färjerederier där Hellenic Seaways är inkluderat, och där den kortaste rutten tar ca Kort 2 timme 30 minut (Mytilene).Det här är en generell sammanfattning av det vi kan erbjuda mellan Egeiska öarna och Lesbos, för mer exakt information använd vår Tider & Priser.

Egeiska öarna-Lesbos-färjekarta

Klicka här för karta

Om Egeiska öarna:

Egeiska öarna hittas i Egeiska havet, emellan södra och östra sidan av fastlandet Grekland och på västra sidan om Turkiet.

De vidsträcka område täcks av Egeiska öarna inkluderande Kykladerna, Dodekanisos, Kreta och Joniska öarna och Euboia. Ögruppen inkluderar några av de mest populära semester orterna till vilka hör Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos och Rhodes.

Egeiska öarna anses ofta ha huvud egenskaperna av den grekiska kulturen och traditionerna. Föutom den självklara attraktionen av solen och sanden, är kunder lockade av de traditionella byarna med förkalkade hus, likaväl de imponerande förhistoriska civilisationens monument.

Färjor är den huvudsakliga transportmetoden bland öarna och erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt bland området.

Om Lesbos:

Den gröna ön Lesbos är en grekisk ö som ligger i nordöstra hörnet av Egeiska havet och är en av de största öarna i Grekland.

Med ett milt Medelhavsklimat är Lesbos en av de soligaste av de grekiska öarna men ändå förblir ön orörda av massturismen.

Lesbos är den perfekta platsen att besöka för människor som vill uppleva det riktiga Grekland.