Bimini

Såhär bokar du färjor från Bimini till USA

Det finns för tillfället bara en rutt mellan Bimini och USA som traffikeras av 1 färjerederi – Balearia Caribbean. Bimini Islands till Fort Lauderdale färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 2 timmar.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här Bimini USA överfarten mellan Bimini Islands och Fort Lauderdale, då frekvens och restid kan variera.

Bimini-USA-färjekarta

Klicka här för karta

Om Bimini:

Bimini Islands utgör det närmaste Bahamas distriktet till USA, och ligger endast åttio kilometer öster om Miami, Florida.
Bestående av två huvud öar som kallas norra och södra Bimini, tillsammans med många holmar, är Bimini en av de minsta skärgårdar i Bahamas. De flesta besökare seglar dit för att utforska de vackra djup av dess omgivande hav, som kryllar av tropiska fiskar, delfiner och Mantas. Tillsammans med färgglada korallrev, är havsbottnet dekorerat med gåtfulla sten ruiner, som de flesta tror är resterna av den mytomspunna försvunna staden Atlantis, medan de grunda kustvatten i North Bimini har ett fascinerande skeppsbrott , SS Sapona, från första världskriget.
Bimini Islands besöks ofta av turister från USA, som i det förflutna inkluderade Ernest Hemingway och Martin Luther King Jr, så det är lätt att resa tillbaka till Florida med färja, med några avgångar varje vecka till Miami som varar endast två timmar.

Om USA:

USA är hem till världens tredje största befolkning med mer än 300 miljoner människor. USA består av både tätbefolkade städer med förorter, och stora, obebodda och natursköna områden.

Med en historia av mass invandringen från 1600-talet, är Amerika rikt av kulturer från hela världen och spelar en dominerande roll i världens kultur. USA är känd för sitt breda utbud av populära turistmål, från skyskraporna på Manhattan och Chicago, till de naturliga underverken i Yellowstone och Alaska, till de varma, soliga stränderna i Florida, Hawaii och södra Kalifornien.