Sassnitz

Så här bokar du en färja till Sassnitz

Med Direct ferries kan du jämföra alla färjor till Sassnitz från Tyskland för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din överfart.

Vårt unika jämförelseverktyg för färjepriser jämför många olika seglingsavgångar runt den tidpunkt du valt med alla tillgängliga färjerederier men också överfarter till andra destinationer i närheten av Sassnitz i en enkel och snabb sökning för att garantera att du har all information du behöver för att bestämma vilket alternativ som passar bäst!

Det är väldigt enkelt att spara pengar på din resa till Sassnitz på directferries.se. Allt du behöver göra är att välja avgångsort, färjerutt, antal passagerare som ska resa till Sassnitz och klicka på sök.

Färjor till Sassnitz

Klicka här för karta

Färja till Sassnitz alternativ

Sassnitz färjetjänster

 • Stena Line Trelleborg till Sassnitz
  • 14 avgångar per vecka 4 tim 15 min
  • Få pris

Färja till Sassnitz recensioner

 • "Problemlose Überfahrt nach Sassnitz und zurück."

  Habe mich auf der Fähre sehr wohl gefühlt und der Preis war klasse. Problemlose Buchung. Gerne wieder! Leider waren die Urinale zum wiederholten Male defekt, so dass sich relativ lange Schlangen vor den Toiletten bildeten. Wäre schön, wenn hier Abhilfe geschaffen werden würde.

  'Andreas' reste med Färja till Sassnitz med Stena Line på Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Funktionellt "

  Båten, personalen och medresenärerna håller en ok nivå. Färjan löser uppgiften med transport på ett adekvat sätt utan krusiduller. Man skall inte åka denna tur och förvänta sig glass, ballonger och fyrverkerier.

  'Henrik' reste med Färja till Sassnitz med Stena Line på Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Super resa!!!"

  Vi har haft en jätte trevligt resa. med Stena Line.Tack så mycket .Vi ses snart.

  'Elena' reste med Färja till Sassnitz med Stena Line på Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Sassnitz"

  Vi reser fyra gånger om året med Stena Line. Jag är mycket nöjd med färjans (Sassnitz) renlighet och även punktlighet, men inte med matens kvalité.

  'Stanislav' reste med Färja till Sassnitz med Stena Line på Sassnitz

  Lӓs mer Läs mindre