Roscoff

Så här bokar du en färja till Roscoff

Med vår Färja till Roscoff guide hittar du all information du behöver för att planera din färjeöverfart till Frankrike.

Vår jämförelsefunktion gör det möjligt för dig att se Roscoff tidtabeller och färjepriser på alla möjliga rutter så du slipper kolla andra websidor.

Allt du behöver göra är att fylla i all relevant information i vår Tider & Priser' och klicka på sök för att fortsätta.

Färjor till Roscoff

Klicka här för karta

Färja till Roscoff alternativ

Roscoff färjetjänster

 • Brittany Ferries Cork till Roscoff
  • 2 avgångar per vecka 15 tim
  • Få pris
 • Brittany Ferries Plymouth till Roscoff
  • 7 avgångar per vecka 5 tim 30 min
  • Få pris

Färja till Roscoff recensioner

 • "Brittany Ferries - Plymouth/Roscoff resa"

  Det var ett tag sedan jag använde en färjelinje , vanligen föredrar att flyga , men en senare resa i Brittany Ferries Armorique färja har ändrat mig . Personalen var vänliga och hjälpsamma , anläggningar första klass , och besättningen var exceptionellt effektiv vid påstigning / avstigning som gjordes snabbt och med ett minimum av krångel . Det var dock lite dyrt, kunde vi ha fått en mycket bättre hytt om vi hade bokat direkt med Brittany Ferries , som vi kommer att göra nästa gång .Samtidigt som vi bokat en klubb klass hytt via Direct Ferries , verkade de ha bättre hytter som reserveras för Brittany Ferries direktkunder . Våra vänner kom med oss på semester och de bokas samtidigt med hjälp av Brittany Ferries och fick korsningen billigare och med en bättre utrustade och rymligare hytt .Den Armorique är en utmärkt färja är den nyaste i flottan . Shopperna var utmärkta med en välutrustade restaurang som säljer livsmedel till mycket rimliga priser . Faktum är att maten är mycket bättre än på någon motorväg bensinstation och förmodligen halva priset . Färjan var också mycket ren och snygg . Avstigning vid Roscoff var ett nöje . En stressfri och avkopplande start på vår semester ... bra gjort Brittany Ferries.

  'Anonym' reste med Färja till Roscoff med Brittany Ferries på Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Roscott"

  Tyvärr blev vår färja försenad med en timme pga av någon akut medecinsk anledning. Hoppas att allting löste sig. Vi hade en hytt under resanas gång och vi sov väl. Hade underbart god mat på kvällen. Kvaliteten var underbar! Det fanns underhållning för barnen. Affärer och filmer. Det var kul att gå runt på färjan och ut på utsidan på däck.

  'Anonym' reste med Färja till Roscoff med Brittany Ferries på Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Första resan från UK"

  Toaletten i Plymouth var sönder. Väntade en timme på att färjan skulle släppa på oss. Frärjan var bra sen i alla fall. Bra persoal också. Det var svårt att hitta ena sängen en den fanns i väggen. Fårgade personalen. Mvh Irene och Göran från Sverige.

  'Irene' reste med Färja till Roscoff med Brittany Ferries på Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Brittany Ferries"

  Bättre sättet att åka över kannalen. Billigast och bäst. Tax freen borde ha pip-tobak.

  'Merfyn' reste med Färja till Roscoff med Brittany Ferries på Armorique

  Lӓs mer Läs mindre