Newhaven

Så här bokar du en färja till Newhaven

På directferries.se kan du planera, jämföra och boka din färja till England för att segla till hamnen i Newhaven enkelt, snabbt och säkert online.

Genom att använda vår sökfunktion så kan du se tidtabeller, aktuella priser och platstillgång på färjor till Newhaven, eller jämföra din ankomsthamn med andra hamnar, inte bara i England, utan längre bort också.

Allt du behöver göra är att välja din avgångshamn för din resa till Newhaven, välja antal passagerare som ska resa och klicka på sök!

Färjor till Newhaven

Klicka här för karta

Färja till Newhaven alternativ

Newhaven färjetjänster

 • DFDS Seaways Dieppe till Newhaven
  • Avgår 3 gånger per dag 4 tim
  • Få pris

Färja till Newhaven recensioner

 • "Dieppe-Newhaven"

  Gott om recliners så man kunde vila ordentligt. Bra frukost "full english". Färjan lite sliten men det är vad man förväntar sig. Mycket punktlig. Vi kommer att ta denna vägen fler gånger.

  'Gy%c3%b6rgy%20%c3%84ngelkott' reste med Färja till Newhaven med Transmanche Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbar resa"

  Hade en bra service och en bra färja! Personalen var väldigt hjälpsamma och de hjälte till med allting. Rekommenderar den högt. Kommer att åka igen.

  'Eva' reste med Färja till Newhaven med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Helt ok nöjd"

  Det hade kunnat avra bättre mat dock. Annars var det bra service. I tid. Barnen ombord var stökiga. De borde respektera oss andra.

  'Jean' reste med Färja till Newhaven med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Överlag en bra resa"

  Korsningen till Newhaven var bra men lossning tog lite tid, även om vi hade förväntat oss detta från recensionerna. Avkastningen försenade resan med 30 minuter utan förklaring men vi lyckades gå iland snabbare så igen inte en stor fråga. Besviken över att det inte finns någon möjlighet att få helt fällbara säten på denna båt och de var ganska obekväma och svårt att sova. Vissa mer erfarna resenärer hade tagit täcken till golvet! Hade en mycket trevlig kopp varm choklad. Skulle använda tjänsten igen som det skärs ner på körningen och den högre kostnaden för färjan balanseras av minskade kostnader för körning.

  'Lynne' reste med Färja till Newhaven med Transmanche Ferries på Côte d'Albâtre

  Lӓs mer Läs mindre