Liverpool Birkenhead

Så här bokar du en färja till Liverpool Birkenhead

Med vår Färja till Liverpool Birkenhead guide hittar du all information du behöver för att planera din färjeöverfart till England.

Med vårt jämförelseverktyg kan du jämföra alla färjor till Liverpool Birkenhead och alla tillgängliga alternativ i en snabb och enkel sökning.

Välj bara avgångshamn, rutt, antal passagerare och klicka på sök!

Färjor till Liverpool Birkenhead

Klicka här för karta

Liverpool Birkenhead färjetjänster

 • Stena Line Belfast till Liverpool Birkenhead
  • 14 avgångar per vecka 8 tim
  • Få pris

Färja till Liverpool Birkenhead recensioner

 • "Tillbaka igen"

  Efter att ha använt färjorna till Belfast från Birkenhead flera gånger under de senaste åren har jag sett dem gå igenom olika ägare . Ändringarna i de fartyg som är trevliga , uppdateras efter så många år av att vara ganska trött och sliten . Maten är bra, kaffebar förbättrats avsevärt , besättningen vänliga . Det finns nu tillgång till internet via macs , internet-tjänsten är dock långsam och om du vill att tillhandahålla tjänsten att vara ett försäljningsargument då som verkligen måste åtgärdas , och de flesta människor är inte Mac-användare , så det skulle vara fördelaktigt för leverera ett operativsystem majoriteten av kunderna verkligen kommer att bli bekant med. Motorerna på de fartyg är också mycket högre än de brukade vara.Men förbättringarna är bra , resan var bekväm.

  'Dan' reste med Färja till Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Övernatt färja"

  Jag och min dotter var nöjda med vår resa. Maten var god. Bra faliciteter ombrod. Servicen var bra också. Trelig personale. Vi sov i stolarna och det var bra och det hade dock varit skönt med filtar till. Rekommenderar denna färjan.

  'Cheryl Ann ' reste med Färja till Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevligt rum"

  Personalen är vänliga och hytten är bekväm. Kommer att åka igen.

  'Anonym' reste med Färja till Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Mersey

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Belfast - Liverpool 21 Jun 13"

  Färjan hade några tekniska problem dagen innan avgång och det skulle kanske påverka min avgång men direct ferries uppdaterade mig hela tiden. Det var verkligen bra av dom. Men till slut var problemet löst och vi kunde åka på den bestämda tiden. Färjans faliciteter var bra och personalen var trevliga och kommer att åka igen.

  'Anonym' reste med Färja till Liverpool Birkenhead med Stena Line på Stena Lagan

  Lӓs mer Läs mindre