Caen

Så här bokar du en färja till Caen

Med Direct Ferries kan du hitta en Färja till Caen och snabbt och enkelt jämföra med andra seglingar till Frankrike eller grannländer för att försäkra dig om att du hittar den överfart som passar dig bäst.

Genom att använda vår sökfunktion så kan du se tidtabeller, aktuella priser och platstillgång på färjor till Caen, eller jämföra din ankomsthamn med andra hamnar, inte bara i Frankrike, utan längre bort också.

Allt du behöver göra är att välja din avgångshamn för din resa till Caen, välja antal passagerare som ska resa och klicka på sök!

Färjor till Caen

Klicka här för karta

Färja till Caen alternativ

Caen färjetjänster

 • Brittany Ferries Portsmouth till Caen
  • Avgår 3 gånger per dag 5 tim 45 min
  • Få pris

Färja till Caen recensioner

 • "Portmouth till Caen på Brittany Ferries"

  Brukar åka med tunnlen men nu tog jag färjan. Färjan var bra och ren och det fanns gott om utrymme ombord. Personalen var utmärkta och trevliga. I tid också.

  'John Hawkins' reste med Färja till Caen med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portmouth till Caen"

  Vi åkte nyligen på Normandie färjan mellan Portsmouth till Cean och reste till Norra Frankrike. Jag kan rekommendera dena resa för den var väl organiserad och hade en bra resa. Kommer att åka med dom igen.

  'Philippa' reste med Färja till Caen med Brittany Ferries på Normandie

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portsmouth till Caen"

  Väldigt impad. Det var som en mini kryssning. Vi betalade extra för sätena och det var både bra och dåliga. Det var lugnt och still i rummet dock. Det var dock många som kom in som inte hade betalat för sätena.

  'Jean' reste med Färja till Caen med Brittany Ferries på Mont St Michel

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Kannalen "

  Tyckte att personalen var väldigt hjälpsamma. Det hjälpt oss jättemycket. Tack så mycket till all personal på The Normandie. Dock var resan väldig dyr. Men det var det ändå värt.

  'Jan Bush' reste med Färja till Caen med Brittany Ferries på Normandie

  Lӓs mer Läs mindre