Express Bahari
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Express Bahari

Express Bahari är ett indonesiskt färjebolag som transporterar turister och lokalbefolkningen mellan de många öarna i landet. De grundades 1990 och utökar kontinuerligt sin flotta med moderna passagerarfärjor. Express Bahari har upp till 20 färjor i toppskick och garanterar en snabb, säker och skön resa. De erbjuder en rad olika typer av sittplatser både inomhus och utomhus, allt ifrån executive till VIP.

Detta färjebolag fortsätter att växa och erbjuda nya rutter i Indonesien, deras senaste länkar öarna Sumatra, Jawa, Belitung Islands, East Nusa Tenggara, Rote, Madura Island, Kangean Island, Bawean Island och Tidung Island med varandra. Det här ger dig många seglingar att välja mellan.

Seglingar mellan Aceh och Sabang, och Kupang och Rote har dagliga avgångar. Rutterna Palembang-Muntok, Jepara-Karimun Jawa och Kali Adem-Tidung Island har fyra avgångar per vecka, och Belitung-Pangkal Pinang, Gresik-Bawean och Kalianget-Kangean Island har tre avgångar per vecka. En gång i veckan går det en färja mellan Tanjung Emas (Semarang) och Karimun Jawa.

Express Bahari är engagerade i miljöskydd och förebyggande av havsföroreningar i deras verksamhet. Deras vision är att tillhandahålla den bästa färjetjänsten i regionen när det gäller säkerhet, kvalitet och bekvämlighet för sina resenärer.

Visa Express Bahari tidtabeller, priser och boka Express Bahari biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Express Bahari med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.