Dielette
Guernsey
Färjor till Guernsey
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Dielette - Guernsey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Dielette till Guernsey

Dielette Guernsey-rutten går mellan Frankrike och Guernsey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Manche Iles Express. Färjor avgår upp till 4 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 20 minuter.

Färjetrafiken på Dielette Guernsey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Guernsey
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Dielette till Guernsey?

  Färjeresan från Dielette till Guernsey tar ungefär 1h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Dielette till Guernsey?

  Priserna för färjan mellan Dielette - Guernsey varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Dielette - Guernsey?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Dielette och Guernsey, dessa är
  • Manche Iles Express
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Dielette - Guernsey?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Dielette - Guernsey, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Dielette - Guernsey?

  Ja, mellan Dielette - Guernsey kan du resan utan bil med
  • Manche Iles Express
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Dielette - Guernsey?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Dielette - Guernsey?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Dielette till Guernsey?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Dielette och Guernsey.

Guide till Dielette

Hamnen i Dielette ligger i kuststaden Flamanville i Normandieregionen i nordvästra Frankrike. Hamnen ligger ungefär 75 km från Saint-Lo och 315 km från Paris. Dialette är en charmig seglingshamn och porten till Normandie för många Guernsey- och Alderneypassagerare. Denna lilla pittoreska hamnen har några trevliga hotell och restauranger. Beläget i ett sömnigt Normanskt jordbruksland - landet av cider, calvados och Camembert - är denna lilla hamn som har utvecklats under de senaste åren till en blomstrande småbåtshamn.

Övre Normandie (Haute-Normandie) består av de franska departementen Seine-Maritime och Eure, och nedre Normandie (Basse-Normandie) av departementen Orne, Calvados och Manche . Den tidigare provinsen Normandie bestod av dagens övre och nedre Normandie, samt små områden som numera är en del av departementen Eure-et-Loir, Mayenne och Sarthe. Namnet härrör från avvecklingen av territoriet av vikingar ("nordmännen") från 900-talet, och bekräftas av fördrag på 1000-talet. I ett och ett halvt sekel efter den normandiska erövringen av England år 1066, var Normandie och England förenade genom normanska och frankiska härskare.

Under sommaren går en snabbgående passagerarfärja från Dialette till Alderney och Guernsey med Manche Iles Express.


Guide till Guernsey

Ön Guernsey ligger i Engelska kanalen och tillhör en av kanalöarna. Ön ligger runt 50 km väster om den franska Normandie kust ön är ett innehav av den brittiska kronan. För de flesta besökare är öns kust dess största dragninsgkort. Det finns 27 mycket olika vikar att välja på - en del med långa och populära sträckor av sand andra med gömda vikar som sällan lockar turister. Den vackra sydkusten är kantad med fantastiska klippor och är bäst utforskas till fots.

St Peter Port hamn är en av de vackraste i Europa och ger en perfekt bakgrund när man kommer sjövägen. Färjor till Guernsey körs från hamnarna längs sydkusten i Storbritannien och ta så lite som tre timmar. Traditionella färjor fungerar i alla väder och året-runt, från Portsmouth. Resa till och från St Malo i Frankrike med färja tar lite mer än två timmar. Det finns också säsongsfärjor till och från Normandies kust i Frankrike. Som en fot passagerare eller om du reser med din bil motorcykel eller cykel färjan kommer att ge dig rakt in i hjärtat av öns huvudstad.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.