Färja från Diafani till Karpathos

Diafani Karpathos-rutten går mellan Dodekanisos och Dodekanisos och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Anek Lines trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 5 minuter när SeaJets servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 35 min.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Diafani Karpathos-rutten mellan Dodekanisos och Dodekanisos. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Diafani och Karpathos

  • Anek Lines
    • 1 avgång(ar) per vecka 1 timme 5 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 avgång(ar) per vecka 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Diafani Karpathos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Diafani Karpathos-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Diafani

Diafani är en kuststad och hamn som ligger på den grekiska ön Karpathos, som är den näst största i Dodekaneserna i sydöstra Egeiska havet. Ön ligger ungefär 50 km sydväst om Rhodos i den del av Medelhavet som kallas Karpatiska havet. Ön har 11 byar, varav en är Diafani på norra delen av ön. Ön präglas av mäktiga berg i norr, bördiga fält i söder, och ett överflöd av vilda blommor på vintern och våren. Fantastiska stränder utan trängsel finns inbäddat mellan öns branta klippor.

Charmen i öns historia har bevarats till viss del på grund av dess ganska avlägsna plats. Ön har lyckats bevara många av sina traditionella former av klädsel, seder och dialekt.

Karpathos är ansluten till närliggande öar och fastlandet med färja. Färjorna tillhandahåller transporter till och från Pireus, via Kreta och Rhodos.

Guide till Karpathos

Den grekiska ön Karpathos den näst största av Dodekaneserna och en av de mest spektakulära i Grekland. Det ligger på den södra sidan av Egeiska havet mellan öarna Rhodos och Kreta. På grund av dess avskilda läge och avstånd till andra grekiska öar Karpathos började först utvecklas under de senaste decennierna. I själva verket har den södra sidan av ön främst utvecklats för turismen medan de centrala och norra delarna av ön har förblivit orörd och äkta med pittoreska byar bort från massturismen. Karpathos är mest känd för sina exotiska stränder med sin gyllene sand och kristallklart vatten. Semester i Karpathos är perfekt för familjer och vandrare eftersom de vandringsleder som korsar ön leder besökarna till fantastiska platser.

Färjor från Karpathos avgår till hamnarna i Pireus Rhodos Heraklion Milos Anafi Sitia Santorini Chalki och Kasos.