condor_ferries_condor_liberation

Condor Liberation

Trafikeras av Condor FerriesGuernsey Poole & Jersey Poole rutten

Condor Liberation köptes av Condor Ferries i slutet av 2014 och är det senaste tillskottet till deras flotta och traffikeras på deras rutter mellan England och Kanalöarna. Den är den första av sitt slag som seglar i norra Europa, och har kapacitet för upp till 800 passagerare och 254 bilar. Condor Liberation har en mer stabil design än andra höghastighetsfärjor och som resultat kan den färdas i högre hav, som resulterar i mindre avbrott i resan. Ombord har du en bekväm överfart på den renoverade färjan, medan du kan njuta av allt som finns att erbjuda.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns inga hytter ombord på det här fartyget, däremot finns det sittplatser tillgängliga för alla ombord med tre olika typer av sittplatser att välja mellan.

Mat och dryck ombord

Ombord på Condor Liberation kan du äta på Casquettes restaurang med självservering. Menyn består av ett urval av varma rätter, snacks såsom mackor, baguetter och wraps, varma och kallar desserter, läsk och alkoholhaltiga drycker.

Shopping ombord

Shoppen ombord erbjuder passagerare en chans att köpa nedsatta varor såsom parfymer för män och kvinnor och alkohol från världen runt.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Condor Liberation guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Andra Condor Ferries färjor

Condor Liberation Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.