Chalki
Rhodos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Chalki till Rhodos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 4 avångar i veckan mellan Chalki och Rhodos. Denna sträcka trafikeras av 4 rederier, Anek Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Chalki och Rhodos.

Tidtabeller Chalki till Rhodos

Färjor mellan Chalki och Rhodos avgår vanligtvis från Chalki, ca 11:30. Överfarten tar ungefär 1h 20m.

Färjepriser mellan Chalki och Rhodos

Priserna på en överfast från Chalki till Rhodos varierar oftast mellan 180kr och 663kr*. Genomsnittspriset är 401kr*. De billigaste priserna mellan Chalki och Rhodos är ca 97kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 373kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1022kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Rhodos och Chalki?

Det är ungefär 45.0 miles (72.4km) eller 39.1 sjömil mellan Chalki och Rhodos.

Kan jag resa med bil mellan Chalki och Rhodos?

Ja, med Anek Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Chalki och Rhodos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Chalki och Rhodos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Chalki och Rhodos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Anek Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, SeaJets mellan Chalki och Rhodos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Chalki - Rhodes Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 4
Operatörer Anek Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways & SeaJets
Genomsnittligt pris 482 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 4
Genomsnittlig seglingstid 1h 21m
Snabbaste seglingstid 1h 5m
Första färjan 11:30
Sista färjan 18:35
Avstånd 39 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Chalki till Rhodos?

  Färjeresan från Chalki till Rhodos tar ungefär 1h 41m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Chalki - Rhodos?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Chalki och Rhodos, dessa är
  • Dodekanisos Seaways
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Chalki - Rhodos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Chalki - Rhodos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Så tycker våra kunder om Färjor från Chalki till Rhodos

 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Chalki

Chalki är en grekisk ö som ligger i den Dodekanesiska skärgården i Egeiska havet och är den minsta bebodda ön i Dodekaneserna. Ön ligger cirka 6 km väster om Rhodos. Ön har behållit mycket av sin naturliga charm eftersom den inte har blivit ett stort turistmål. Öns vackra arkitektur och avkopplande stränder gör det till ett idealiskt resmål för resenärer som vill ha lugn och ro. Några stränder i Halki är underhållna och kan nås till fots eller med buss. Resten av stränderna på ön är helt avskilda.

I mitten av ön finns en övergiven by med överblick över ett medeltida slott. Byn övergavs när pirater påträffades i Egeiska havet och folk började flytta runt hamnen.

Ön är förbunden med vanlig färja och Highspeed färjor till hamnen i Pireus och resten av Dodekaneserna. Det är också möjligt att ta en färja till Kykladerna och Kreta via andra hamnar.


Guide till Rhodos

Den grekiska ön Rhodos är den största av alla Dodekanisos och är ett mycket populärt turistmål med mer än 300 soldagar per år. Ön ligger i östra Aegeanb havet och ligger i nordöst om ön Kreta och sydöstra Aten. Rhodos är mycket en semesterö, och erbjuder allt besökarna kunde eventuellt behov för den perfekta grekiska semester, inklusive en ganska vacker kustlinje, massor av kultur och ett mycket livligt nattliv. Rhodos existerar helt oberoende av det grekiska fastlandet och dess gröna interiör är särskilt frodig, kontrasterande kraftigt med det omgivande Egeiska havet och beachfronts. Turister brukar finna huvudstaden i Rhodos ganska fängslande, särskilt inom gamla stan, där enorma medeltida befästningar och vindlande gränder ger stor karaktär. För många är det öns stränder som gör Rhodos perfekt semesterort. I allmänhet är de bästa stränderna tenderar att ligga på den östra kusten och i synnerhet, Lindos står ut som erbjuder en av de bästa sträckor av sand och grus, nära Megali Paralia. Även under högsäsong är det fortfarande möjligt att hitta uncrowded stränder, som tenderar att vara de mindre tillgängliga och ligger bort från vägen, ofta är lite isolerade och mycket avskild.

Rhodos är ansluten med färja med dagliga tjänster till Pireus, genom konventionella och hög hastighet båtar. Under sommarmånaderna Rhodos är också ansluten med resten av de Dodekaneserna öarna, tillsammans med Kreta och Kykladerna.


Chalki till Rhodos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 18/09/2023 och 2023-09-24


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 13:45 15:25 1 timme 40 minuter Fre
Dodekanisos Seaways 17:55 19:10 1 timme 15 minuter Tors
Dodekanisos Seaways 18:35 19:45 1 timme 10 minuter Ons

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.