brittany_ferries_etretat

Etretat

Trafikeras av Brittany FerriesLe Havre Portsmouth & Portsmouth Santander rutten

Brittany Ferries erbjuder en enkel men bekväm resa från Portsmouth till både Santander och Le Havre. Etretat kan ta upp till 375 passagerare och 200 bilar i sitt garage. Ombord finns en restaurang med självservering, en bar, spelrum, shop, film lounge och det finns 103 hytter av olika storlek att välja mellan för en avslappnande och bekväm vistelse.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns ett brett urval av hytter ombord. Etretat erbjuder insides och utsides 4-bäddshytter, några djurvänliga, och alla har badrum och aircondition. Barnsängar finns att tillgå vid förfrågan. Det finns också handikappanpassade hytter. Om du väljer att inte boka en hytt finns det vilstolar tillgängliga i fartygets lounger.

Tillgänglighet

Det här fartyget är rullstolsvänligt med handikapparkering tillgänlig nära till hissarna liksom specialanpassade hytter. Var vänlig kontakta operatören innan avgång om du behöver någon av dessa tjänster.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Etretat guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Etretat Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.