brittany_ferries_baie_de_seine

Baie de Seine

Detta fartyg drivs längre inte av Brittany Ferries.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Brittany Ferries och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Baie de Seine är det andra fartyget i Brittany Ferries "no frills ‘économie’" flotta och erbjuder en enkel men extremt bekväm service. Tidigare har Baie de Seine seglat med DFDS under namnet Sirena Seaways, och fartyget har kapacitet för 610 passagerare och mer än 200 fordon. Ombord hittar du restaurang med självservering med ett begränsat urval, en liten bar och café, butik, begränsat med platser, några hytter med dusch och toalett, fritt Wi-Fi och en lekhörna för barnen.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns ett brett utbud av hytter att välja mellan ombord, Baine de Seine erbjuder 2-,3- och 4-bäddshytter med eller utan fönster, utrustade med badrum och aircondition. Barnsängar finns tillgängliga. Det finns även handikappanpassade hytter.

Mat och dryck ombord

En restaurang med självservering hittar du på Däck 8. Den erbjuder ett urval av varma och kalla rätter samt snacks och desserter. Om du föredrar att bara slappna av med en drink finns en bar som erbjuder öl, franska viner, läsk och snacks och det finns ett café på däcket nedanför.

Shopping ombord

Butiken ombord erbjuder passagerare en chans att köpa gåvor till sig själva och andra. Ni kan köpa varor såsom sprit, vin, tobak, parfym och smink plus mycket mer för rimliga priser.

Tillgänglighet

Det här fartyget är rullstolsvänligt med handikapparkering tillgänlig nära till hissarna liksom specialanpassade hytter. Var vänlig kontakta operatören innan avgång om du behöver någon av dessa tjänster.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Baie de Seine guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Baie de Seine

brittany_ferries_baie_de_seine_bar brittany_ferries_baie_de_seine_outisde brittany_ferries_baie_de_seine_reading_lounge brittany_ferries_baie_de_seine_restaurant brittany_ferries_baie_de_seine_self_service

Baie de Seine Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.