Färja från Brindisi till Saranda

Brindisi Saranda-rutten går mellan Italien och Albanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Red Star Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 11 timmar.

Färjetrafiken på Brindisi Saranda-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Brindisi och Saranda

  • Red Star Ferries
    • 1 avgång(ar) per vecka 11 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Brindisi Saranda

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Brindisi Saranda-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.