COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Brindisi - Saranda är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Albanien

Rederier som åker mellan Brindisi och Saranda

    • 1 Sailing Weekly 11 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 7 hr 1 min
    • Get price

Färja från Brindisi till Saranda

Brindisi Saranda-rutten går mellan Italien och Albanien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Red Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 1 gånger per vecka med en restid på runt 11 timmar när European Ferries servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 7 timmar 1 minut.

Det finns totalt 2 linjer att välja på vecka om du vill åka Brindisi Saranda-rutten mellan Italien och Albanien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Brindisi

Brindisi är en stad som ligger i Apuliaregionen i Italien, på kusten till adriatiska havet. Stadens hamn spelar en viktig roll i regionens byteshandel med Grekland och mellanöstern. Hamnen är en naturlig hamn, som penetrerar djupt in i regionens adriatiska kust. Staden bevarar viktiga arkeologiska fynd och kustlinjer, speciellt den norra kusten där det finns många sanddyner och stränder. Gårdsturism spelar en viktig roll med vin eller olivolja. Brindisis turism är mestadels beroende av de italienska turisterna (74% jämfört med 26% internationella) och är väldigt säsongsbetonad.

Överfarter från Brindisi till Kefalonien traffikeras av Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi har färjor från Brindisi till Paxi och Korfu i Grekland, tillsammans med Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Mediterranean Lines som också har färjor till Korfu. Ett antal färjerederier har överfarter från Brindisi till Igoumenitsa och den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Mediterranean Lines. Till sist har både Adriatica di Navigazione och Hellenic Mediterranean Lines överfarter till Patras.