Böjden till Fynshav färja

Böjden Fynshav rutten ansluter Danmark med Danmark. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, AlsFærgen. Det finns överfarter upp till 12 gånger dag med en resetid från ca 50 minuter.

Böjden Fynshav seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Böjden - Fynshav färjerederier

  • AlsFærgen
    • 12 Avgångar per dag 50 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Böjden Fynshav

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Böjden Fynshav är en bil och 2 passagerare.

Böjden guide

Böjden är en liten stad som ligger på ön Fyn i Danmark. Den lilla hamnen har en kombination av små fiskebåtar och fritidsbåtar. I närheten av hamnen finner du vad som vanligtvis är platsen där lokalborna och besökarna träffas och umgås. Fyn är Danmarks näst största ö och ligger mellan ön Själland och fastlandet Jylland. Besökare kan direkt se varför den kallas Danmarks trädgårdsö, med sina gröna kullar, fruktträdgårdar, buskhäckar och halmtäckta timmerstugor.

Böjden har förbindelser till ön Als med några små bilfärjor som går varje timme dagligen. Överfarten tar ca 45 min och är en trevlig genväg om du ska till Tyskland från Fyn. Ombord på färjan finns en liten cafeteria där du kan köpa mat och dryck och överfarten har en av de bästa utsikterna i Danmark.

Fynshav guide

Fynshav är en stad belägen på den danska ön Als, som ligger i Östersjön, öster om Jylland halvön. Staden och dess omgivningar, som domineras av berg och skogar, är fylld med flora och fauna och är ett populärt resmål för naturälskare. Klimatet på ön är mild och detta har resulterat i tillväxten av exotiska växter, som inte finns någon annanstans i Danmark.

Als ligger öster utanför Jylland halvön vid staden Sønderborg, och norr om den tyska kusten vid Schleswig. Med en yta på 321 kvm. Km, har ön en sammanlagd befolkning på cirka 50.000 och omfattar Sønderborgs kommun från och med januari 2007.

I norr och öster om ön är vattnet i Lilla Bält, i söder är Flensborg Fjord, och i väster är Als Fjord och Als Strait

Färjan väg från Bøjden på västkusten Fyn till Fynshav på ön Als, gör det möjligt att ta en genväg från Fyn till södra Jylland och Tyskland utan att behöva köra över Lilla Bältbron. Färjan avgår Bøjden eller Fynshav varannan timme, på timmen. Men på dagtid under sommaren, två färjor trafikera linjen med varje timme avgångar Bøjden-Fynshav.