Tyvärr finns inte Böjden - Fynshav tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Böjden - Fynshav

Böjden - Fynshav rutten traffikerades av AlsFærgen, BornholmerFærgen & Scandlines.

Böjden - Fynshav rutten traffikeras inte längre och det finns inga direkta färjealternativ för överfarter mellan Danmark och Danmark heller. Sök gärna igenom våra rutt, hamn, destination och färjerederisidor för att se om det finns några andra alternativ eller följ länkarna på den här sidan för mer information.

Du kan också boka biljetter för tusentals andra rutter från vår sökbox.

Guide till Böjden

Böjden är en liten stad som ligger på ön Fyn i Danmark. Den lilla hamnen har en kombination av små fiskebåtar och fritidsbåtar. I närheten av hamnen finner du vad som vanligtvis är platsen där lokalborna och besökarna träffas och umgås. Fyn är Danmarks näst största ö och ligger mellan ön Själland och fastlandet Jylland. Besökare kan direkt se varför den kallas Danmarks trädgårdsö, med sina gröna kullar, fruktträdgårdar, buskhäckar och halmtäckta timmerstugor.

Böjden har förbindelser till ön Als med några små bilfärjor som går varje timme dagligen. Överfarten tar ca 45 min och är en trevlig genväg om du ska till Tyskland från Fyn. Ombord på färjan finns en liten cafeteria där du kan köpa mat och dryck och överfarten har en av de bästa utsikterna i Danmark.

Guide till Fynshav

Fynshav är en stad belägen på den danska ön Als, som ligger i Östersjön, öster om Jylland halvön. Staden och dess omgivningar, som domineras av berg och skogar, är fylld med flora och fauna och är ett populärt resmål för naturälskare. Klimatet på ön är mild och detta har resulterat i tillväxten av exotiska växter, som inte finns någon annanstans i Danmark.

Als ligger öster utanför Jylland halvön vid staden Sønderborg, och norr om den tyska kusten vid Schleswig. Med en yta på 321 kvm. Km, har ön en sammanlagd befolkning på cirka 50.000 och omfattar Sønderborgs kommun från och med januari 2007.

I norr och öster om ön är vattnet i Lilla Bält, i söder är Flensborg Fjord, och i väster är Als Fjord och Als Strait

Färjan väg från Bøjden på västkusten Fyn till Fynshav på ön Als, gör det möjligt att ta en genväg från Fyn till södra Jylland och Tyskland utan att behöva köra över Lilla Bältbron. Färjan avgår Bøjden eller Fynshav varannan timme, på timmen. Men på dagtid under sommaren, två färjor trafikera linjen med varje timme avgångar Bøjden-Fynshav.