Billiga färjor till Sverige med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Sverige med vår Billiga färjor till Sverige sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Sverige med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Sverige eller exklusiva Sverige färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Sverige, besök vår Färjor till Sverige sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Sverige-Tyskland - 20% rabatt med TT Line

Postad:20 februari 2023 00:00 Fӓrjeraderi: TT Line

TT Line förbinder Sverige och Tyskland med en modern, pålitlig och miljövänlig färjeflotta.

Om Sverige

Sverige har hög levnadsstandard tack vare en unik blandning av högteknologisk kapitalism och välfärdssamhälle - det som sen 1930-talet är känt som den "svenska modellen".

Sverige var en militär stormakt på 1600-talet, men har inte deltagit i något krig på nästan två århundraden och landet var neutralt under båda världskrigen.

Sverige är ett till ytan stort land med liten befolkning och varierande naturlandskap: Fjäll, sjöar och vidsträckta skogar. Befolkningstätheten är betydligt högre i södra Sverige.

På västkusten ligger de historiska hamnstäderna Göteborg, Helsingborg och Malmö, som är förbundet med Danmark via Öresundsbron.

Huvudstaden Stockholm består av ett antal öar som är förbundna med tunnelbana, broar, bussar och båtar. Här finns arkitektur i världsklass, otaliga muséer och lands största kultur-
och nattlivsutbud.

Norrland och mellansverige är känt för sin vilda och vackra natur. Här finns stora skogsområden, otaliga sjöar (runt 96 000) och utmärkta vandringsleder.

Uppe i norr kan man ta tåget längs Norra Stambanan eller den nybyggda Botniabanan, längs den vackra Norrlandskusten från Nyland till Umeå. Eller åk längs Malmbanan och upplev den oförglömligt vackra sträckan mellan Kiruna och Narvik.