Billiga färjor till Ryssland med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Ryssland med vår Billiga färjor till Ryssland sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Ryssland med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Ryssland eller exklusiva Ryssland färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Ryssland, besök vår Färjor till Ryssland sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Om Ryssland

Ryssland omfattas av Ishavet och norra Stilla havets kust, samt mindre kuster av Östersjön, Svarta havet och Kaspiska havet. Ryssland gränsar till Norge och Finland i nordväst, Estland, Lettland, Vitryssland och Ukraina i väster, Georgien och Azerbajdzjan i sydväst, Kazakstan, Kina och Mongoliet i söder, och Kina och Nordkorea i sydost.

Europeiska delen av Ryssland sträcker sig från gränsen vid Vitryssland och Ukraina till Uralbergen, över 966 meter öster om Moskva, även utan övriga Ryssland (den delen som tillhör Asien) är det ändå största landet i Europa.
Landet var under många år en av de svåraste länderna att besöka. Idag är Ryssland mycket mer lättillgängligt och även boende som hotell måste ofta bokas i förväg. Moskva och St Petersburg är fortfarande dock det enklaste platser att besöka.

Ryssland är ett land som består av snö och rysligt kalla vintrar, men också av floder som ringlar mellan ängar och en midsommar solen som aldrig går ner .