Billiga färjor till Korsika med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Korsika med vår Billiga färjor till Korsika sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Korsika med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Korsika eller exklusiva Korsika färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Korsika, besök vår Färjor till Korsika sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Om Korsika

Omkring en och tre kvarts miljon människor besöker den franska ön Korsika varje år. Lockande av ett klimat som är milt även på vintern. Ön har några av de mest häpnadsväckande skiftande landskap i Europa. Ingen annan stans i Medelhavet finns det finare stränder än på Korsikas perfekt halvmåne-vikar med vit sand och transparent vatten. Kustlandskap är mer inspirerande än granit klippor på västkusten.

Korsika består till mesta del av berg och natursskyddsområden, som rymmer tusentals sällsynta växt- och djurarter. Det täcker hela 40 procent av hela öns yta.

Klimatet på ön är medelhavsklimat med torra, varma somrar och milda, regniga vintrar.

Den franska kända kejsaren Napoleon Bonapartes föddes på Korsika i staden Ajaccio, som även är ön huvudstad. Han försökta under sin tid göra en förbättring på ön.