Billiga färjor till Estland med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Estland med vår Billiga färjor till Estland sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Estland med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Estland eller exklusiva Estland färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Estland, besök vår Färjor till Estland sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Om Estland

Estland är ett land som ligger i Baltikum i nordöstra Europa. Grannländerna är Lettland, Ryssland och Finland. 10 % av Eslands yta består av öar i Östersjön och i Finska viken, totalt 1500 öar. Mellan Rigabukten och Östersjön ligger landets största öar som heter Ösel och Dagö.
Tallinn är Estlands huvudstad men även den största staden. Där bor omkring 400 000 invånare och ligger belägen vid Finska viken i norra delen längst kusten.
Terrängen består av slätter och kulllandskap. Det finns många stora områden som är steniga och bergiga, men det finns även rikligt med skog. Landet har även ett antal myrar och 3 794 kilometer lång kuststräcka.
Efter landets självständighet är 1991 från Sovjet har resmöjligheterna förbättrats, då det även har byggts många hotell i de centrala delarna.