Billiga färjor till Balearerna med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Balearerna med vår Billiga färjor till Balearerna sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Balearerna med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Balearerna eller exklusiva Balearerna färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Balearerna, besök vår Färjor till Balearerna sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Balearerna - Upp till 40% rabatt med Trasmed GLE

Postad:02 oktober 2022 00:00 Fӓrjeraderi: Trasmed GLE

Ta färjan till soliga Balearerna och spara med Trasmed GLE!

Om Balearerna

Balearerna inkluderar Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera samt många öar som bildar La Cabrera övärlden.

Balearerna är en självständig region med egen regering. En region med dess eleganta semesterorter, lugnet i sina grottor, stränder och det genomskinliga vatten. Det mångfaldiga och milda klimatet är ett värt tecken som skiljer sig från resten av Spanien.
Ibiza är en helt unik ön som är livlig och tolerant med det intensiva gatulivet. Ön Formentera som ligger precis berdvid Ibiza har ungefär samma sting, men kämpar för att presentera sin egen alternativ bild av tillbakadragna konstnärer och nationella turister.
Mallorca, den största och mest kända ön av Balearerna utmärker sig för sina stränder och bäckar samt variationen av landskapen. Så som den klippiga bergskedjan Tramuntana, de naturliga parkerna, fisk städerna och de vackra oliv och mandel fälten.
I öster finns lilla ön Menorca som är en lugn och slappnad ö med två större städer, huvudstad MAO (Mahón) och den mycket charmiga hamnen Ciutadella.