Billiga färjor till Albanien med directferries.se

Hitta de bästa erbjudandena till Albanien med vår Billiga färjor till Albanien sida. directferries.se ger er direkt tillgång till alla de billiga erbjudandena till Albanien med alla de stora färjerederierna. Om ni vill ha framtida erbjudanden till Albanien eller exklusiva Albanien färjerabatter kan ni sedan prenumerera på DirectFerries mail!

Om ni vill visa all färjetrafik till Albanien, besök vår Färjor till Albanien sida.

Andra sätt att se erbjudanden

Om Albanien

Albanien är ett Medelhavsland i sydöstra Europa. Det gränsar till Serbien och Montenegro i norr, fd jugoslaviska republiken Makedonien i öster och Grekland i söder. Albaninen har en kust vid Adriatiska havet i väster, och en kust vid Joniska havet i sydväst.

Landet är en framväxande demokratin som formellt heter Republiken Albanien. Enligt vallagen 1992 infördes den lagstiftande makten med den direktvalda enda kammaren Kuvënd Popullóre (folkförsamlingen), vars 155 medlemmar tjänar en mandatperiod på fyra år - 115 ledamöter väljs genom enmansvalkretsar, resten i proportionella val . Den verkställande makten innehas av ministerrådet, hämtade från det största partiet i församlingen och leds av statsministern, och av republikens president, som väljs av medlemmarna i församlingen.

De tre störta religioner i Albanien är Islam, katolicism och östra ortodoxa kristendomen.