balearia_caribbean_pinar_del_rio

Pinar del Rio

Detta fartyg drivs längre inte av Balearia Caribbean.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Balearia Caribbean och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Bahamas express erbjuder en effektiv och daglig tur- och returresa mellan Florida och Bahamas ombord på Pinar del Rio. Fartyget är byggt 1992 och har tidigare traffikerats mellan olika spanska öar tills den fraktades över till Miami. Pinar del Rio har kapacitet för 463 passagerare och 92 bilar. Ombord finns 2 olika typer av sittplatser, ekonomi och 1:a klass, båda med TV som visar olika program, filmer och dokumentärer. Även bar, shop och spelområden finns ombord.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Pinar del Rio guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Pinar del Rio

balearia_caribbean_pinar_del_rio1 balearia_caribbean_pinar_del_rio_bar_area balearia_caribbean_pinar_del_rio_games_area balearia_caribbean_pinar_del_rio_hallway balearia_caribbean_pinar_del_rio_seating balearia_caribbean_pinar_del_rio_seating1 balearia_caribbean_pinar_del_rio_window_seating

Pinar del Rio Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.