balearia_caribbean_bahama_mama

Bahama Mama

Detta fartyg drivs längre inte av Balearia Caribbean.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Balearia Caribbean och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Bahama Mama, tidigare känd som Alhucemas som tillhörde Balearia, är ett snabbt modernt skepp och har en bar, cafeteria, ett flertal hytter, lekhöra för barn, skåp att förvara baggage i, en lounge med reserverade sittplatser, en shop, solarium, flera restauranger och en pool. Bahama Mama har kapacitet för upp till 1000 passagerare och har plats för över 100 fordon i garaget.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Bahama Mama har runt 48 hytter ombord i olika klasser och storlekar, bl.a. 2 sviter. Alla är utrustade med luftkonditionering, garderober, badrum och ett anti-allergi reningssystem. Om du föredrar att inte ha en hytt så finns det två typer av bekväma sittplatser att förboka, ekonomiklass eller 1:a klass.

Shopping ombord

Bahama Mama har en shop ombord där du kan köpa ett urval av smink, parfymer, godis, resetillbehör och presenter.

Resa med barn

Barnens behov är tillgodosedda ombord med en lekhörna för barn.

Tillgänglighet

Det finns hissar som tar er till alla däck ombord. Det finns också handikapphytter tillgängliga att boka.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Bahama Mama guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Bahama Mama

balearia_caribbean_bahama_mama_1 balearia_caribbean_bahama_mama_cabin balearia_caribbean_bahama_mama_cabin2 balearia_caribbean_bahama_mama_seating balearia_caribbean_bahama_mama_seating_2 balearia_caribbean_bahama_mama_seating_area balearia_caribbean_bahama_mama_shop balearia_caribbean_bahama_mama_swimming_pool

Bahama Mama Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.