Astypalea
Patmos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Astypalea till Patmos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Astypalea och Patmos. Sträckan mellan Astypalea och Patmos trafikeras av Dodekanisos Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Astypalea och Patmos.

Tidtabeller Astypalea till Patmos

Färjor mellan Astypalea och Patmos avgår vanligtvis från Astypalea, ca 13:50. Överfarten tar ungefär 4h 5m.

Färjepriser mellan Astypalea och Patmos

Priserna på en överfast från Astypalea till Patmos varierar oftast mellan 994kr och 1008kr*. Genomsnittspriset är 1049kr*. De billigaste priserna mellan Astypalea och Patmos är ca 497kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 980kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2484kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Patmos och Astypalea?

Det är ungefär 48.7 miles (78.3km) eller 42.3 sjömil mellan Astypalea och Patmos.

Kan jag resa med bil mellan Astypalea och Patmos?

Ja, med Dodekanisos Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Astypalea och Patmos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Astypalea och Patmos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Astypalea och Patmos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Dodekanisos Seaways mellan Astypalea och Patmos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Astypalea - Patmos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Dodekanisos Seaways
Genomsnittligt pris 1051 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 4h 5m
Första färjan 13:50
Avstånd 42 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Astypalea till Patmos?

Färjeresan från Astypalea till Patmos tar ungefär 4h 05m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Astypalea till Patmos?

Priserna för färjan mellan Astypalea - Patmos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 78 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Astypalea - Patmos?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Astypalea och Patmos, dessa är
  • Dodekanisos Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Astypalea - Patmos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Astypalea - Patmos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Astypalea till Patmos?

Det är uppskattningsvis 43 sjömil mellan Astypalea och Patmos.

Guide till Astypalea

Astypalea är en gregisk ö som tillhör Tolvöarna, en ögrupp med 12 öar som är belägen i sydöstra egeiska havet. Ön är 18 km lång och 13 km bred på den bredaste punkten. Tillsammans med några obebodda holmar (de största är Sýrna och Ofidoussa) så bildar de kommunen Astypalea. Astypaleas kust är stenig. Det finns en smal landremsa, ungefär 100 meter bred, som så gott som separerar ön till två olika delar vid Sterno. Huvustaden och den tidigare huvudhamnen på ön är Chora, som den kallas av öborna. En ny hamn har byggts i Agios Andreas på mittenön från var förbindelserna nu är västerut och österut till Piraeus och de andra öarna i ögruppen, samt till cykladöarna och Kreta.

Det går att resa till ön med vanlig färja eller höghastighetsfärja, beroende på vilken dag du vill åka och med vilket färjerederi du vill åka med. Restiden är mellan 10-12 tim med vanlig färja och 6-9 tim med höghastighetsfärja.


Guide till Patmos

Den grekiska ön Patmos är en del av Dodekaneserna ögrupp och ligger i Egeiska havet, strax utanför den västra kusten av Turkiet. Så snart du anländer på Patmos och tar första steget färjan, blir det genast uppenbart att denna ö verkligen har något alldeles speciellt att erbjuda besökare. Den livliga hamnstad på Patmos är Skala och ett antal av öns mest populära attraktioner ligger i eller runt staden. Norr om Sakala, är Meloi Beach helt skuggad av träd och är mycket vacker. Klostret St John, i byn Hora, är också av intresse för många besökare, tillsammans med oräkneliga vitkalkade hus i närheten. En annan populär attraktion på ön är The Cave of Apocalypse som tros ha varit den heliga grottan där Saint Ioannis hörde Guds röst och skrev Uppenbarelseboken. I grottan kan besökarna beundra korset graverade av Saint Ioannis, liksom de tre små sprickor på berget genom vilken Guds röst kom, symboliserar järneken Treenigheten.


Astypalea till Patmos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Dodekanisos Seaways 13:55 18:10 4 timmar 15 minuter Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.