Astypalea
Leros
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Astypalea till Leros

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Astypalea och Leros. Sträckan mellan Astypalea och Leros trafikeras av Dodekanisos Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Astypalea och Leros.

Tidtabeller Astypalea till Leros

Färjor mellan Astypalea och Leros avgår vanligtvis från Astypalea, ca 13:50. Överfarten tar ungefär 3h 15m.

Färjepriser mellan Astypalea och Leros

Priserna på en överfast från Astypalea till Leros varierar oftast mellan 414kr och 870kr*. Genomsnittspriset är 870kr*. De billigaste priserna mellan Astypalea och Leros är ca 428kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 732kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2126kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Leros och Astypalea?

Det är ungefär 49.8 miles (80.1km) eller 43.3 sjömil mellan Astypalea och Leros.

Kan jag resa med bil mellan Astypalea och Leros?

Ja, med Dodekanisos Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Astypalea och Leros. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Astypalea och Leros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Astypalea och Leros?

Ja, fotpassagerare kan resa med Dodekanisos Seaways mellan Astypalea och Leros.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Astypalea - Leros Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Dodekanisos Seaways
Genomsnittligt pris 953 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 3h 15m
Första färjan 13:50
Avstånd 43 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras och är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-07-06.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Astypalea till Leros?

Färjeresan från Astypalea till Leros tar ungefär 3h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Astypalea till Leros?

Priserna för färjan mellan Astypalea - Leros varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 65 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Astypalea - Leros?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Astypalea och Leros, dessa är
  • Dodekanisos Seaways

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Astypalea - Leros?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Astypalea - Leros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Astypalea till Leros?

Det är uppskattningsvis 43 sjömil mellan Astypalea och Leros.

Guide till Astypalea

Astypalea är en gregisk ö som tillhör Tolvöarna, en ögrupp med 12 öar som är belägen i sydöstra egeiska havet. Ön är 18 km lång och 13 km bred på den bredaste punkten. Tillsammans med några obebodda holmar (de största är Sýrna och Ofidoussa) så bildar de kommunen Astypalea. Astypaleas kust är stenig. Det finns en smal landremsa, ungefär 100 meter bred, som så gott som separerar ön till två olika delar vid Sterno. Huvustaden och den tidigare huvudhamnen på ön är Chora, som den kallas av öborna. En ny hamn har byggts i Agios Andreas på mittenön från var förbindelserna nu är västerut och österut till Piraeus och de andra öarna i ögruppen, samt till cykladöarna och Kreta.

Det går att resa till ön med vanlig färja eller höghastighetsfärja, beroende på vilken dag du vill åka och med vilket färjerederi du vill åka med. Restiden är mellan 10-12 tim med vanlig färja och 6-9 tim med höghastighetsfärja.


Guide till Leros

Den grekiska ön Leros är en del av Dodekanesos ögrupp och ligger mellan öarna Patmos och Kalymnos. Besökare till Leros kan enkelt kombinera sin vistelse med resor till Patmos, Kalymnos och Lipsi. Enligt den grekiska mytologin, Leros var där gudinnan Artemis skulle gå till jakt, som hade ett stort antal rådjur. Den långa historien av Leros skildras i de många sevärdheter och monument runt ön, såsom medeltida slott och öns intressanta museer. Alinda och Agia Marina är de mest besökta platserna på ön, medan en lugn köra runt ön tar besökare till avkopplande stränder med kristallklart vatten. Under de senaste åren har Leros utvecklats som en dykdestination på grund av de många gamla skeppsvrak som hittats i havsområdena som omger ön.

Från hamnen finns dagliga färjeförbindelser till hamnen i Pireus och genom konventionell färja och bärplansbåt till de flesta av de grekiska öarna i Dodekaneserna som Patmos, Lipsi, Samos, Kos, Rhodos, Symi och Nisyros. Det finns också vecko anslutning till några av öarna i Kykladerna som Syros och Amorgos.


Astypalea till Leros Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Dodekanisos Seaways 13:55 17:20 3 timmar 25 minuter Sön

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.