anek_superfast_olympic_champion

Olympic Champion

Detta fartyg drivs längre inte av Anek Superfast.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Anek Superfast och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Färjan med det passande namnet Olympic Champion är den snabbaste färjan i sin kategori i adriatiska havet, då den kan komma upp i en hastighet på 30 knop. Den är byggd 2000 i Norge och kombinerar teknologi med lyx och komfort. Med plats för över 1800 passagerare och 670 fordon så erbjuder Olympic Champion mycket för att underhålla dig under resan, med alltifrån pool till kasino.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord finns ett urval av hytter för alla smaker, oavsett om du letar efter ett billigare alternativ eller lyxhytt så har Olympic Champion det du letar efter. Om du inte vill boka en hytt finns 203 vilstolar som kan förbokas.

Mat och dryck ombord

Njut av en måltid ombord på Olympic Champions a la carte restaurang, eller välj mellan färska varor från glasdisken på självserverings-restaurangen. Snacks finns att köpa från cafébaren och musikbaren där även alkoholhaltiga och varma drycker finns.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Under sommarmånaderna finns två Jacuzzis och en kall pool om du behöver kyla av dig när du njuter av solen på utedäck. WiFi finns tillgängligt på hela fartyget och det finns också ett internetcafé där du kan surfa på nätet från en dator. En bankomat finns för de som behöver ta ut kontanter, och det finns även en lekhörna för barn.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Olympic Champion guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Olympic Champion

anek_superfast_olympic_champion_4_berth_cabin anek_superfast_olympic_champion_bar_area anek_superfast_olympic_champion_bar_tables anek_superfast_olympic_champion_buffet anek_superfast_olympic_champion_outside_cabin anek_superfast_olympic_champion_pool anek_superfast_olympic_champion_reception anek_superfast_olympic_champion_restaurant anek_superfast_olympic_champion_restaurant_entrance anek_superfast_olympic_champion_seaview_lounge anek_superfast_olympic_champion_shop anek_superfast_olympic_champion_view

Andra Anek Superfast färjor

Olympic Champion Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.