anek_superfast_forza

Forza

Trafikeras av Anek SuperfastAncona Igoumenitsa, Ancona Patras, Bari Igoumenitsa, Bari Patras & Igoumenitsa Venedig rutten

Forza ferry, utlånad av Grimaldi Holdings (icke att förväxlas med Grimaldi Ferries), lanserades 2010 och var från början arrenderad till Grandi Navi Veloci i 3 år. Nu traffikeras den av Anek Lines flotta, och kan ta over 1000 passagerare och 394 fordon. Ombord finns bl.a. en pianobar, restaurang med självservering, kasinorum, TV-rum, flera olika butiker och en bar/café.

Ytterligare Faciliteter Ombord

WiFi finns på hela fartyget, det finns också ett internet café där du kan surfa på nätet från en dator. En bankomat finns också för de som behöver ta ut kontanter.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Forza guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Forza Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.