anek_superfast_audacia

Audacia

Detta fartyg drivs längre inte av Anek Superfast.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Anek Superfast och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

På lån från Grimaldi Holdings, ger Audacia dess 500 passagerare en resa att minnas. Den byggdes 2007 så den ger en modern och komplett upplevelse för passagerarna med restauranger med bordsservering, shopping eller avslappning i hytten.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns 66 hytter som alla är med dusch och toalett. Insideshyterna kan alla ta upp till 4 passagerare med 4 enkelsängar i varje rum, och utsideshytterna likaså och de har även ett extra stort fönster som ger en underbar havsutsikt. Det finns också handikappanpassade hytter.

Mat och dryck ombord

Det finns en restaurang med självservering med utsökt mat och ett fantastiskt utbud och tre olika menyer att välja mellan beroende på hur hungrig du är, alla med rimliga priser. Om du har barn med dig så finns en barnmeny för dem att välja från också. Om du föredrar något lättare finns Zinc Bar där du kan välja mellan varma och kalla drycker och snacks att njuta av under din överfart.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Wi-Fi internet är tillgängligt ombord på färjan under hela resan. Det finns även ett internetcafé där du kan ta det lugnt och surfa på nätet. En bankomat finns även tillgänlig för den som behöver lösa pengar. Om du har med dig hunden så finns det bekväma hundkennels att lämna dem på under resans gang. Hundar tillåtna på däck.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Audacia guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Audacia

anek_superfast_audacia_bar_area anek_superfast_audacia_bar_area_2 anek_superfast_audacia_bar_cafeteria anek_superfast_audacia_rest_area anek_superfast_audacia_rest_area_2 anek_superfast_audacia_self_service_restaurant anek_superfast_audacia_zinc_bar

Andra Anek Superfast färjor

Audacia Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.