Andros
Syros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Andros till Syros

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Andros och Syros. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Hellenic Seaways & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Andros och Syros.

Tidtabeller Andros till Syros

Färjor mellan Andros och Syros avgår vanligtvis från Andros, ca 07:00. Överfarten tar ungefär 2h 36m.

Färjepriser mellan Andros och Syros

Priserna på en överfast från Andros till Syros varierar oftast mellan 166kr och 663kr*. Genomsnittspriset är 483kr*. De billigaste priserna mellan Andros och Syros är ca 152kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 456kr*. Genomsnittspriset för en bil är 552kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Syros och Andros?

Det är ungefär 31.2 miles (50.2km) eller 27.1 sjömil mellan Andros och Syros.

Kan jag resa med bil mellan Andros och Syros?

Ja, med Hellenic Seaways, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Andros och Syros. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Andros och Syros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Andros och Syros?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways, SeaJets mellan Andros och Syros.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Andros - Syros Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Hellenic Seaways & SeaJets
Genomsnittligt pris 285 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 2h 46m
Snabbaste seglingstid 2h 0m
Första färjan 07:00
Sista färjan 17:45
Avstånd 27 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras och är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-07-06.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Andros till Syros?

Färjeresan från Andros till Syros tar ungefär 2h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Andros - Syros?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Andros och Syros, dessa är
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Andros - Syros?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Andros - Syros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Andros

Andros är den nordligaste av de grekiska cykladöarna och ligger ca 10 km sydost om Euboea, och 3 km norr om Tinos. Ön är 40 km lång och 16 km bred vid den bredaste punkten. Ytan är mestadels bergig, men med många välvattnade och fruktbara dalar. De största städerna är Andros, Gávrio, Bátsi och Órmos Korthíou. Ön är känd för källan Sariza vid Apoikia där vattnet kommer ut från ett lejonhuvud. Palaeopolis, den gamla huvudstaden, byggdes in i en brant sluttning, och dess hamns vågbrytare kan fortfarande ses under vattnet.

Andros har förbindelser till hamnen i Piraeus och Rafina och också till de andra cykladöarna Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi och Amorgos. Det finns också förbindelser till Kreta, Rhodos, Tolvöarna och östra Egeiska öarna. Det går att åka med vanlig färja eller höghastighetsfärja. Med vanlig färja tar resan mellan 1,5-3,5 tim eller 1,5 tim med höghastighetsfärja. Restiden beror på hur många ställen färjan stannar vid på vägen.


Guide till Syros

Även om den grekiska ön Syros tillhör Kykladernas ögrupp, är dess arkitektur mer medeltida än kykladisk. Huvudstaden på ön Syros, Ermoupolis, kännetecknas av sina eleganta venetianska herrgårdar, det pittoreska kvarteret Vaporia, de stora kyrkorna och de imponerande neoklassiska byggnaderna, såsom rådhuset och Apollo Theatre på det centrala torget. Stränderna i Syros är trevliga och avkopplande, med många turistanläggningar och boende som omger dem. Det finns tecken på boende på ön som går tillbaka till det 3:e årtusendet f.Kr. i regionerna Halandriani och Kastri. Resultat visar att det måste ha varit ett laboratorium för metallarbeten på ön, som hade handelsförbindelser med Mindre Asien. Under det 6:e århundradet f.Kr. var Syros ockuperat av Samians och många av Samos invånare flyttade till ön. På den tiden föddes den viktiga läkaren och filosofen Pherecydis i Syros och några år senare gick han till Samos och blev lärare i Pythagoras.


Andros till Syros Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 13/05/2024 och 2024-05-19


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 07:00 10:00 3 timmar Fre

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.