Anafi
Kea
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Anafi - Kea är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Anafi till Kea

Få det bästa erbjudandet på färjeöverfarter i Kykladerna på färjerutten Anafi till Kea med Direct Ferries och jämför med andra alternativ där det är möjligt.

Se tidtabeller och priser för alla Anafi till Kea färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Kykladerna kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Anafi till Kea från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Anafi till Kea?

  Färjeresan från Anafi till Kea tar ungefär 0h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Anafi till Kea?

  Priserna för färjan mellan Anafi - Kea varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Anafi - Kea?

  0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Anafi och Kea, dessa är
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Anafi - Kea?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Anafi - Kea, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Anafi - Kea?

  Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Anafi - Kea?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Anafi - Kea?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Anafi till Kea?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Anafi och Kea.

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö som tillhör cykladerna, och är belägen öster om ön Thira (Santorini). Anafi är en bra vandrinsö. På de gamla stigarna och branta kullarna kan du vandra från ena sidan ön till den andra. Den populäraste stränderna är Klisidi och Roukounas. På halvön på den östra delen av ön finns en av de högsta höjderna i medelhavet, Mt.Kalamos som är 420 över havet. På toppen finns Kalamiotissakyrkan, som byggdes om tills stor del efter en jordbävning på 1950-talet.

Anafi och Cykladerna är förbundna till hamnarna i Piraeus och Rafina. Från Anafi kan du också besöka de närliggande öarna Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros och Milos. Det finns också förbindelser till Kreta, Rhodos, Tolvöarna och östra egeiska öarna. Överfarten från Piraeus tar ca 5-7 tim med vanlig färja och 3.5-4.5 tim med höghastighetsfärja, beroende på hur många ställen färjan stannar vid på vägen.


Guide till Kea

Den grekiska ön Kea är en del av Kykladerna ögrupp även om dess arkitektur och landskap har lite likheter med de andra öarna i Kykladerna. Även känd som Tzia är ön Kea som ligger söder om Attika och mittemot staden Lavrion. Ön har en lång och rik historia och på grund av dess närhet till Aten är det populärt med många atenare som besöker ön för helgresor. Den pittoreska hamnen i Korissia är bland de främsta turistattraktionerna på ön med sina vitkalkade hus och färgglada tak, emaljfabrik de stenlagda slingrande gränder och vackra kyrkor. Korissia har en pittoresk liten hamn med caiques och fiskebåtar.

Öns kristallklara vatten är en populär destination för dykare som njuter av det rika marina livet och fantastiska vägg dyk. Höjdpunkten för fritidsdykare är vraket efter ångfartyget Patris som sjönk 1868. Den världsberömda vraket av HMS Britannic systerfartyg till Titanic ligger 1,5 sjömil utanför kusten och är destinationen för Tec dykare eftersom vraket ligger på ett djup av cirka 120 meter.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.