Aegiali
Donoussa
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Aegiali (Amorgos) till Donoussa

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 5 i veckan mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa. . Denna sträcka trafikeras av 3 rederier, Blue Star Ferries, SAOS Ferries & Small Cyclades Lines. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa.

Tidtabeller Aegiali (Amorgos) till Donoussa

Den tidigaste färjan mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa avgår vanligtvis från Aegiali (Amorgos) ca 06:55. I genomsnitt tar en överfart 1h 0m, som snabbast tar rutten ungefär 40m.

Färjepriser mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa

Priserna på en överfast från Aegiali (Amorgos) till Donoussa varierar oftast mellan 121kr och 336kr*. Genomsnittspriset är 229kr*. De billigaste priserna mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa är ca 68kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 202kr*. Genomsnittspriset för en bil är 578kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Donoussa och Aegiali (Amorgos)?

Det är ungefär 17.6 miles (28.3km) eller 15.3 sjömil mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa.

Kan jag resa med bil mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa?

Ja, med Blue Star Ferries, SAOS Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, SAOS Ferries, Small Cyclades Lines mellan Aegiali (Amorgos) och Donoussa.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Aegiali (Amorgos) - Donoussa Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 3
Operatörer Blue Star Ferries, SAOS Ferries & Small Cyclades Lines
Genomsnittligt pris 241 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 5
Genomsnittlig seglingstid 1h 0m
Snabbaste seglingens längd 40m
Första färjan 06:55
Sista färjan 19:50
Avstånd 15 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Aegiali till Donoussa?

Färjeresan från Aegiali till Donoussa tar ungefär 1h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Aegiali till Donoussa?

Priserna för färjan mellan Aegiali - Donoussa varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 17 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Aegiali - Donoussa?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Aegiali och Donoussa, dessa är
 • Blue Star Ferries
 • Small Cyclades Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Aegiali - Donoussa?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Aegiali - Donoussa, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Aegiali till Donoussa?

Det är uppskattningsvis 15 sjömil mellan Aegiali och Donoussa.

Så tycker våra kunder om Färjor från Aegiali till Donoussa

 • "Naxos - Amorgos"

  Skönt med stor färja med plats på däck. Pålitligt och prisvärt.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ta båten"

  Bra avgångstid för att passa vår resplan från Pireus till Naxos. Inga problem med den 5 timmar långa resan då ytorna var stora att röra sig på och säten bekväma. Begränsat utbud i cateringen för en så lång resa.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • " Naxos"

  Underbara Grekland leverar igen! Varför resa med charter när det är så lätt att boka och resa på egen hand!!! Denna resa gjorde jag med min man och våra flickor på 3 och 5 år! Resan började 31 maj, perfekt tid i Grekland, och varade till 15 juni. Vi flög från Köpenhamn till Athen med Sas väldigt smidigt. Landade vid lunch och tog taxi till Pireus, buss rekommenderas ej! Båten gick på eftermiddagen så vi hade gott om tid. Med bokningsnumret fick vi de riktiga biljetterna nere i hamnen på Blue Ferries kontor! Vi gick ombord på färjan sökert 1 timme innan ávgång! Reßer ni med barn så ta med sysselsättning då det ej finns lekrum eller liknande ombord. Jag rekommenderar ej snabbfärjor när man reser med barn då mam ej ksn röra sig fritt ombord på dessa! Turen till Naxos tog ca 5 timmar men tiden gick väldigt fort! Vid 22 tiden hade vi nått vår destination helt enligt tidtsbell. Naxos är en härlig ö med vackra sandstränder utan stora hotellkomplex typ all inklusive/bamseklubbar! Passar vår familj utmärkt! Vi bodde på Hotel Katarina i byn bredvid Naxos stad! Perfekt familje hotell nära stranden som kan rekommenderas varmt! Efter lite mer än 2 veckor på Naxos kände vi oss redo att åka hem, båten gick till Athen på morgonen så vid lunch var vi i Ahten och på kvällen flög vi åter till Köpenhamn! Ha alltis gott om tid när man resor är mitt tips, semester är just att slippa stressa!!

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Aegiali

Amorgos är den ö som ligger längst österut av de grekiska cykladöarna. Öarna har många kvarlevor från äldre civilisationer. Amorgos kännetecknas av storleken och kvaliten på murarna som omger staden Arkesini, de gamla tornen vars delar är spridda over ön, de gamla gravarna, stenverktygen, inskriptionerna, kärlen och andra antikviteter.

Klostret Panagia Hozoviotissa finns på klippsidan, nordöst om Chora. Det byggdes tidigt under 1000-talet för at skydda en religiös ikon, daterad 812, från inkräktare. Ikonen finns för allmän beskådan inne i klostret.

Ön är kopplad till hamnen i Piraeus på fastlandet och det finns färjeförbindelser till Kreta, Naxos, Syros, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa och Astypalea. De två hamnarna på Amorgos dit färjorna ankommer är Katapola och Aegiali (det ändras på jämna och ojämna dagar). Resan från hamnen i Piraeus till någon av dessa två hamnarna tar ca 7 tim och 3 min.


Guide till Donoussa

Donoussa är en grekisk ö och den nordligaste ön i småöstra Kykladerna ögrupp. Det ligger öster om öarna Naxos och norra Amorgos. Ön har en yta på 13,5 kvm/km och har många vikar,vilket döljer manga magnifika sandstränder. Det finns bara omkring 100 invånare på ön, varav de flesta bor i antingen Donoussa eller Stavrós (den största byn med den största hamnen), Mersini, Haravgi och Kalotaritissa. Besökare på ön bör upptäcka med båt de magnifika grottorna som "Spilia Tíchou" (Cave of the Wall) med sina vackra droppstensformationer, som ligger i nordvästra och "Fokospiliá" (som betyder sigill grotta), på den östra kusten av ön.

Enligt den grekiska mytologin erbjöd Dionysos Ariadni ett gömställe i Donoussa så att Thesseus inte kunde hitta henne. En förlikning daterad till geometriska perioden samt lämningar av bronsålders bostäder avslöjar den historiska betydelsen av ön.

Donoussa är ansluten med färja till hamnen i Pireus och Naxos och Amorgos.


Aegiali till Donoussa Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Small Cyclades Lines 08:00 09:15 1 timme 15 minuter Ons, Fre, Sön
Blue Star Ferries 19:50 20:35 45 minuter Tis, Tors, Lör, Sön

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.