adria_ferries_claudia

Claudia

Detta fartyg drivs längre inte av Adria Ferries.

Denna guide gällde endast när färjan drevs av Adria Ferries och denna information bör inte användas som en guide för de nuvarande eller framtida verksamheterna.

Byggt i 1991, Claudia kan bära upp till 1500 passagerare och 365 fordon. Ombord hittar du ett flertal hytter, vilstolar, en restaurang med självservering, flera barer, ett diskotek, en simbassäng, lekplats och en duty free butik.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns ett urval av hytter ombord Claudia. Alla hytter har badrum och ligger på övre däck. För dem som föredrar att inte boka en hytt, finns det vilstolar.

Shopping ombord

Ombord hitter ni en taxfree butik som säljer ett stort urval av parfymer, cigaretter, öl, vin, sprit, godis och kläder till mycket rimliga priser.

Resa med barn

Fartyget är barnvänligt och har en dedikerad barnlekplats.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Claudia guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Claudia

adria_ferries_claudia_a adria_ferries_claudia_bar adria_ferries_claudia_cafe adria_ferries_claudia_cafe_seating adria_ferries_claudia_childrens_play_area adria_ferries_claudia_gangway adria_ferries_claudia_reception adria_ferries_claudia_restaurant adria_ferries_claudia_seating

Andra Adria Ferries färjor

Claudia Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.